• Каска CEBE Pride CBH301 - purple white

Каска CEBE Pride CBH301 - purple white

  • Марка: Cebe
  • Pride CBH301 - purple white
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 175.00 лв
  • 140.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Каска CEBE Pride CBH301 - purple white

Моделът Pride на Cebe е здрава и функционална каска предназначена да ви осигури максимална защита за главата при практикуване на ски и сноуборд. 
Система за прецизно регулиране на размера - осигурява допълнителна функционалност на каската, позволява по-плътно затягане на каската около главата за повече стабилност при екстремни дейности.
Супер здрава ABS конструкция - осигурява високо ниво на защита от удар и пробив. Вътрешна конструкция EPS, която абсорбира и разпределя силата на удара така, че главата да остане максимално защитена. Отвътре каската е облицована с топъл микрополар комбиниран с дишащи панели и с 3D дизайн за оптимален комфорт при каране и почивка. 
Removable ear pads - Наушниците на каската могат да се свалят в топлите дни или за пране.
Вътрешната материя се сваля и може да се пере в перална машина на температура 40 градуса. 
Конструкцията на каската е добре вентилирана за да се гарантира оптимално ефективно преминаване на въздуха и регулиране на температурата. 
Сертификат CE EN1077 - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077
Каска за ски и сноуборд клас В
тегло - 528гр
размери: S - 54-56см
M - 56-58
(размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите)

производител: Cebe - Франция

©copyright alpinsport-bg.com

Cebe

Още от Cebe

Очила CEBE Fanatic М CBG202

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максимален визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  Плака - Amber Flash Mirror Cat.2 -  плака с огледално покритие за слънчево време Рамка - Matt Cool Grey White ( сиво мат бяло) Филтър - категория 2 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG202 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Fanatic М CBG151

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максимален визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  Плака - Light Rose Flash Gold Cat.2 - светло розова плака с огледално златисто покритие за слънчево време Рамка - бяло и розово Филтър - категория 2 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG151 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Fanatic L CBG148

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максималнен визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  OTG (Over The Glasses) - този модел на Cebe е проектиран и изработен специално да може да се носи и върху диоптрични очила. Плака - Brown Flash Blue Cat.3 - кафява плака със синьо огледално покритие за слънчево време Рамка - синьо мат  Филтър - категория 3 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG148 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Fanatic L CBG91

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максимален визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  OTG (Over The Glasses) - този модел на Cebe е проектиран и изработен специално да може да се носи и върху диоптрични очила. Плака - Yellow Flash Mirror Cat.1 - жълта плака за мъгла и дни с намалена видимост Рамка - черно Филтър - категория 1 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG91 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Core CBG227

© alpinsport-bg.com Очилата на Cebe са проектирани и изработени така, че да задоволят изискванията и на най-взискателните клиенти. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максималнен визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето. Широка 50мм ластична лента със силиконов слой държи очилата на място при агресивно каране, скокове или каране в пудра. Плака - Orange Flash Fire- универсална розова плака, увеличава контраста при облачно време, а огледалното покритие осигурява визуален комфорт в слънчево време. Рамка - червено мат синьо Филтър - категория 2 100% филтриране на UV лъчи пропускливост на светлината - 33% ref. CBG227 производител: Cebe - Франция ..

109.00 лв 136.00 лв

Очила със сменяеми плаки CEBE Attraction CBG172

Моделът Attraction е със сменяеми плаки. Двойната плака е херметически затворена в рамка, която се сменя на основната рамка на очилата. С тази система може лесно и бързо да смените плаката на очилата в зависимост от атмосферните условия в момента. Системата за проветрение не позволява запотяване от вътрешната страна на плаката. Широки сферични плаки от поликарбонат осигуряват оптимално периферно зрение и отличен визуален комфорт. Моделът е с две сменяеми плаки. Едната плака е (BROWN FLASH BLUE CAT. 3) - кафява плака със синьо огледално покритие, подходяща за слънчево време.  Другата плака е (YELLOW FLASH MIRROR CAT.1) - жълта огледална плака, подходяща за облачно и мъгливо време. Ластична широка лента със силиконов слой, който не позволява на очилата да се плъзгат по каската. Закрепването на  лентата към рамката е на подвижен клип, който се движи за да пасне идеално на профила на всеки модел каска. размер: Large - подходящи за хора с по-големи лица code - CBG172 / MATT CIMENT LIME производител: Cebe - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

173.00 лв 216.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: каска, cebe, pride,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019