Сноуборд NITRO Haze

  • Марка: Nitro
  • Haze
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 490.00 лв
  • 343.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд NITRO Haze

Nitro Haze е мек и гъвкав борд с лека сърцевина и двупосочна геометрия, с който ще се забавлявате в парка, а когато Ви омръзне ще може да покарате и в необработен терен. Геометрията на борда осигурява гладко завиване и контрол при всяка скорост.
Идеята на модела е: всичко в един ден - от убийствени трикове в парка до спускане в пудрата, за този борд няма ограничения. 
Камбер - Zero Camber осигурява повече маневреност при каране в парка и изпълнение на трикове.
Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина от топола, осигурява оптимална здравина при по-леко тегло в перфектна комбинация от гъвкавост, пъргавина и усещане на борда.
Покритие - биаксиално фибростъкло увеличава устойчивостта на борда като поддържа гъвкавостта за завиване без усилие.
База - бърза, здрава и твърда база, устойчива при каране на рейлове, с много добри абсорбиращи ваксата свойства за максимално добро представяне в различни условия и на различни терени. 
Инсерти за автоматите - 2x4 - съвместими с всички стандартни модели борд автомати
дължина - 156см
ефективен кант - 119см
ширина на върха и опашката - 29.3см
талия - 25.0см
Ref. 103346
производител: Nitro - САЩ

©copyright alpinsport-bg.com

Nitro

Още от Nitro

Сноуборд автомат NITRO Lynx purple

Дамски сноуборд автомат, който осигурява максимален контрол и комфорт по време на каране, както в парка, така и в пудрата. Тези автомати осъществяват перфектна връзка между обувката и борда, което гарантира стабилно каране и преминаване и през най-трудните терени. Омекотяващ материал на базата под пръстите и петата намалява неприятното усещане от вибрациите и не позволява на обувката да се мести при по-агресивно каране. Широка ергономична 3D каишка на глезена, която се регулира прецизно по обувката за максимален контрол при каране.  Дизайна на задната кора е специално оформен за женския крак - по-нисък, по-гъвкав и с по-малка твърдост. Омекотяващ материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт при каране и държи обувката стабилно да не мърда и в същото време осигурява изолация в студените дни. База - лек и много здрав материал Алуминиеви щраймери - здрави, удобни и лесни за стягане дори и с дебели ръкавици. Инсерти - 2x4 Индекс за твърдост - 5 (1-10) размер M - (25.0 - 28.5) Ref. 10722 производител: Nitro - USA ..

408.00 лв

Сноуборд NITRO Fate

Nitro Fate е дамски борд с технологии и дизайн комбинирани в един пъргав и маневрен борд, проектиран да Ви предложи лесно и приятно каране при всякакви условия. Този модел е перфектния избор за жени, които искат да разширят хоризонта си и да комбинират каране в необработени терени с изпълнения от свободния стил. Nitro Fate ще Ви даде възможност да прогресирате със стил и увереност всеки ден в планината. Двупосочна геометрия за каране на суич. Конструкция - сандвич конструкция със сърцевина от топола осигурява леко тегло, здравина и гъвкавост на борда. По-тъник профил между автоматите улеснява огъването и завиването на борда, което Ви позволява да карате борда с лекота на различни терени. Рокер - Zero Camber позволява по-лесно управление и маневриране с борда за каране на разнообразни терени, иновативен дизайн Cam-Out осигурява по-добър флекс и контрол. Твърдост All Terrain - достатъчно твърдост за стабилно каране на твърди трасета и достатъчно гъвкав за скокове и трикове в парк и необработен терен.  База - високо устойчива база с два цветни пласта, когато се издраска горния пласт, отдолу има втори цветен слой. Инсерти за автоматите - 2х4 съвместими с всички стандартни сноуборд автомати. дължина - 153см ефективен кант - 117см ширина на върха - 28.8см ширина на опашката - 28.8см талия - 24.2см радиус - 7.0м / 8.0м Ref. 103344 производител: Nitro - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com ..

378.00 лв 540.00 лв

Сноуборд NITRO Team Series grey

Серията Team е основната линия на марката Nitro с уникална комбинация от технологии и ефективност за каране в парка и на всякакви терени.  Геометрия - двупосочен борд идеален за трикове и скокове както в парка, така и в необработен терен. Малко по-твърда сърцевина в опашка на борда за по-стабилно приземяване след скокове и повече стабилност при каране на твърди терени.  Камбер - стандартен камбер осигурява стабилност при каране с по-висока скорост особено на заледени трасета и повече пъргавина на борда при изпълнение на скокове.  Конструкция - сандвич конструкция с висококачествена супер лека и здрава дървена сърцевина от топола по цялата дължина на борда осигурява леко тегло при скокове и перфектна комбинация от гъвкавост, пъргавина и устойчивост при каране. Покритие - усилващ ламинат от фибростъкло по цялата дължина на борда. База - използваната комбинация от материали осигурява супер бърза и устойчива база с отлични плъзгащи качества. Ниво - напреднали Ref. 103342 производител: Nitro - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com ..

434.00 лв 620.00 лв

Сноуборд /ползван/ NITRO Template 157

Template е успешен опит да се създаде най-универсалния фрийстайл сноуборд с леко тегло, бърза база и супер стабилно закантване. Иновативна технология на Nitro - FX-Smartbase© използвана за базата осигурява гладко плъзгане при различни условия - базата се адаптира към съществуващите условия, като приспособява плътността си към температурните промени, за да се поддържа максимална скорост през цялото време. Другото предимство на тази технология е, че базата на борда има много добра плъзгаемост и без вакса при различни условия и температури, ако слагате вакса на тази база тя се задържа много по-дълго време от конвенционалните бази.  Конструкция - сандвич конструкция с 3мм дървена сърцевина Slicecore усилена с карбонови влакна, намалява страничното усукване при завиване и осигурява пъргавина, устойчивост и стабилно закантване на борда. Template е борд с висококачествени нови технологии, които го правят супер борд за каране в различни условия и терени. База - FX Smart base дължина - 157см ефективен кант - 121см талия - 25,2см разстояние м/у автоматите - 52-64см производител: Nitro - USA (произведен в Австрия) ..

245.00 лв

Сноуборд NITRO Team Series

Team серията на Nitro е направена за тези, които карат навсякъде и правят всичко. От необработени терени и пудра до скокове и трикове в парка, този all-mountain борд ще Ви  достави удоволствие и стабилност на всякакъв терен.  Конструкция - сандвич конструкция с висококачествена супер лека и здрава дървена сърцевина от топола осигурява гладко каране и пъргавина при завиване и леко тегло при скокове. Профила на сърцевината изтънява в средата на борда, за да се увеличи усукването за по-лесно завиване. Усилващ Bi-Lite ламинат по цялата дължина на борда му осигурява абсолютна здравина и устойчивост. Геомерията на борда съчетава по-малък радиус в средата на борда и по-голям радиус на върха и опашката.  Твърдостта на борда го прави подходящ за каране из цялата планина, скорост и стабилност с максимална чувствителност и пъргавина при каране на писти и необработени терени. База - бърза, здрава и устойчива на издраскване база с много добри абсорбиращи ваксата свойства. дължина - 150см ref. CONS2/2015-2 производител: Nitro - USA  ..

434.00 лв 620.00 лв

Сноуборд NITRO T1 red

След години еволюционен дизайн и усъвършенстване дизайнерите и конструкторите на Nitro, в сътрудничество с отбора професионални райдъри на Nitro създадоха с Т1 един от най-добрите фрийстайл бордове.  Комбинацията от камбер и извивка започваща преди контактните точки на канта с терена осигурява стабилност на твърди терени, пъргавина и маневреност при завиване и стабилно приземяване след скок. Т1 е лесен за управление при ниска скорост за технически трикове и стабилен при каране с висока скорост на писта. Категория - FREESTYLE Конструкция - сандвич конструкция с дървено ядро, увеличава пъргавината на борда, като запазва плавното закантване и прецизност при каране на всякакви терени и осигурява стабилност при висока скорост на заледени писти.  Усилващ ламинат Bi Lite по цялата дължина на борда му осигурява абсолютна здравина и устойчивост. Нова Railkiller конструкция на канта с уникален профил и устойчивост на удар над 200% в сравнение със стандартен кант, осигурява здравина и по-бавна амортизация на канта при каране на рейл и в парка. Дизайн - true twin напълно идентични връх и опашка - перфектна за каране в парк и пайп, трикове и скокове навсякъде.  Твърдост - Park Flex специално пригодена за фрийстайл каране, пъргав, гъвкав и маневрен ще задоволи изискванията и на най-добрите. База - SINTERED SPEED FORMULA – с тази нова база е постигната максимална устойчивост на износване и издраскване и по-добро и трайно попиване на ваксата за по леко и приятно каране. Инсерти - 2x4 съвместими с всеки стандартен автомат Ниво - напреднали състезатели - Bryan Fox, Markus Keller, Mark Swoboda размер - 159см Ref. 10743 производител: Nitro - USA  ©copyright alpinsport-bg.com ..

460.00 лв 658.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018