Ски /ползвани/ NORDICA Transfire RT 168cm с автомати NORDICA Adv10

  • Марка: Nordica
  • NORDICA Transfire RT 168cm с автомати NORDICA Adv10
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 190.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски /ползвани/ NORDICA Transfire RT 168cm с автомати NORDICA Adv10

Ски втора употреба с автомати
размер: 168см
Цената на ските е с автомати Nordica Adv10

Nordica

Още от Nordica

Ски NORDICA GtR Evo Nordica с автомати Nordica N Adv10

Моделът Nordica GtR Evo е създаден за средно напреднали скиори, които искат да поддържат добра карвинг техника и да наслаждават на уверено каране през целия ден. Използваните технологии и дизайн осигуряват лесно управление и стабилност. Конструкция - комбинация от сандвич и кап съчетава лесно завиване и стабилност. Здрава сандвич конструкция в цялата централна част осигурява повече пъргавина и стабилност при каране на скорост. Кап конструкция на върха и опашката в комбинация лек рокер увеличава маневреността за по-лесно влизане и излизане от завоя. Energy Frame CA допринася за по-лесно и плавно преминаване от кант на кант при завиване и по-добър баланс при каране. По-твърда рамка в зоната около канта за по-стабилно закантване и по-мека в средата за повече пъргавина при завиване. База - твърда и устойчива на издраскане графитна база с добри попиващи ваксата качества.  Дължина - 160см Геометрия - 127-75-105мм Радиус на завоя - 13.5м / дължина 160см Автомати - Nordica N Adv10 (DIN 3-10 натоварване от 33 до 111кг) Интегрираната система на автомата дава възможност на ската да се огъва естествено в завоя, което не променя характеристиките на ската и допълнително увеличава стабилността.  Моля, обърнете внимание, че избрания модел ски Nordica може да се използва само в комбинация с определен модел автомат Nordica или Marker, които трябва да бъдат монтирани, регулирани и обслужвани от оторизиран търговец или сервиз. Гаранцията ще бъде невалидна, ако автоматите не бъдат монтирани, коригирани и обслужвани по съответния начин. Ref. 102232 производител: Nordica - Италия..

487.00 лв 695.00 лв

Сак за ски обувки NORDICA Promo

Сак за ски обувки, осигурява по-лесно и по-удобно транспортиране на обувките. Удобна дръжка за носене в ръка. Основно отделение с цип. Състав - 600D TPE COATING полиестер Размери - 34 x 40 x 24 cм производител: Nordica - Италия  ..

46.00 лв 58.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA Cruise 45w

Cruise 45W са топли и комфортни дамски ски обувки подходящи за начинаещи и леко напреднали, които предпочитат комфорта.  Технически и конструктивни характеристики: Women’s Fit – вътрешната обувка е със специален дизайн изцяло  съобразен с конструкцията и формата на женския крак и стъпало. Анатомичната стелка осигурява пълна опора на свода на стъпалото и стабилност. NFS - Natural Foot Stance - това е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Ширина - 104 мм Индекс на твърдост - 45 производител: Nordica - Италия  ..

209.00 лв 298.00 лв

Ски обувки NORDICA Dobermann World Cup 100 EDT

Dobermann WC 100 EDT е модела с най-малка твърдост 100 от състезателната серия ски обувки на Nordica. Колекцията Dobermann е разработена съвместно със състезателите и тествана от състезателите на Nordica.  Конструкцията на обувката обхваща много плътно крака и позволява изпълнение на специфични, много точни и прецизни завои при висока скорост. Височина на петата 43мм (одобрено от FIS) и ефективна динамична технология осигурява по-бързо и точно предаване на движението при преминаване през вратите на слалома. Конструкцията на обувката е усилена с карбонови влакна и алуминиева пластина фиксирана с четири щифта за да се елиминира страничното усукване и огъване на обувката при преминаване през врати.  Материал на външната обувка - PU Ether Вътрешна обувка - състезателна обувка, затяга се допълнително с връзки за още по-плътно и стабилно обхващане на крака. Регулиращ се заден спойлер. Ширина на обувката - 95мм (тясна обувка за тези, които искат абсолютен контрол без излишно движение на крака в обувката). Щраймери - четири алуминиеви щраймера с микро и макро регулиране. Велкро - 45мм широко велкро за още повече опора при натиск на езика на обувката. Индекс на твърдост - 100 производител: Nordica - Италия  ©copyright alpinsport-bg.com  ..

199.00 лв 499.00 лв

Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 60

Cruise 60 е добър избор за начинаещи до средно напреднали скиори, които предпочитат комфортна обувка, с която да карат цял ден без това да натоварва краката им.  Технически и конструктивни характеристики на обувката: Вътрешна обувка - PFP технология, при която вътрешната обувка приема формата на Вашия крак, като се моделира от температурата на тялото след няколко дена каране.  NFS - Natural Foot Stance - това е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате и почивате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Щраймери - втори и трети щраймер с фино регулиране (настройка, която Ви дава възможност да затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 10мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция)  Макро регулиране на най-горния щраймер - тази настройка Ви дава възможност да увеличите или намалите линията на затваряне на горния щраймер с още 15мм  Велкро - широко 30мм велкро от разтеглива материя, което изпълнява ролята на пети щраймер, но не толкова статично, така че разтегливата материя поема голяма част от натоварването при натиска върху езика на обувката. Ширина на обувката - 104мм Индекс на твърдост - 60 производител: Nordica - Италия..

237.00 лв 339.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA NXT N4w white

NXT N4w на Nordica са перфектни дамски ски обувки за средно напреднали с изключително мека, топла и комфортна вътрешна обувка. Моделът N4w е оптимална комбинация от комфорт и функционалност с нови технологии, напълно съобразен с характеристиките на женския крак и стъпало. Вътрешна обувка - дизайна на вътрешната обувка обхваща плътно стъпалото и глезена и осигурява стабилност и опора по време на каране. Проектирана за по-голям комфорт с повече място около пръстите, за повишена циркулация и повече топлина. Допълнително омекотена на езика и в зоните на най-голям натиск. Мек и комфортен топлоизолиращ материал поддържа краката топли, за да останете в планината до края на деня.  Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване. Външна обувка - нова Triax конструкция на обувката от полипропилен с висока плътност и изцяло нова интегрирана система за припокриване, елиминира всяка възможност за проникване на вода вътре в обувката, което гарантира топли и сухи крака през целия ден. Тази комбинация от конструкция и материали на външната обувка осигурява по-леко тегло и постоянна твърдост в различен температурен диапазон. Лесно обуване и събуване при ниски температури. Възможност за увеличаване и намаляване ширината на обувката около прасеца с 2 сантиметра за по-прецизно прецизно стягане. Щраймери - 4 алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер. Индекс на твърдост - 75 Ref. 10790 производител: Nordica – Италия ©copyright alpinsport-bg.com   ..

286.00 лв 409.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: nordica, ски,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020