Сноуборд автомати FLOW Evolve black red

  • Марка: Flow
  • Evolve black red
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 354.00 лв
  • 248.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд автомати FLOW Evolve black red

Evolve е здрав и функционален сноуборд автомат с много възможности за регулиране без необходимост от инструменти, лесно се регулира за секунди дори и на пистата, което е удобно ако искате да промените градусите или разстоянието между автоматите или ако борда се кара от повече от един човек. Моделът Evolve е с класическото за Flow бързо и лесно задно обуване и събуване. Изработен от по-здрави и надеждни материали. Широка и омекотена 3D каишка на глезена, която се регулира от двете страни без инструмент, за да може да се нагласи в центъра на обувката.
Механизъм, който Ви позволява бързо и лесно да регулирате ъглите на позицията си
без да се налага да сваляте автомата от дъската.
Супер здрава и лека база със средна твърдост, подходящ за каране на разнообразни терени.
Наклона се регулира бързо и лесно без инструмент.
Комбиниран диск за монтиране на стандартни инсерти 4х4 и тройка за монтиране на нестандартни три инсерта за борд Burton.
Размер
- XL (размер обувки 45-50)
Ref. 9611 / FF180237


производител: Flow - USA
 

Flow

Още от Flow

Детски сноуборд автомати FLOW Micron Kids

Flow Micron са лесни за ползване, сигурни и надеждни детски сноуборд автомати за най-малките ентусиасти.  Максимално улеснена задна система за поставяне и затваряне на обувката дава възможност на децата да се справят сами на пистата. Веднъж регулирани предните каишки, обувката се вади и слага само през задната част на автомата.  Висока и ергономична задна част държи обувката стабилно и осигурява бърза реакция и добър контрол при предаване на движението към борда. Лека композитна база със скосена и заоблена основа позволява на дъската да поддържа оптимална гъвкавост. Каишки Fusion ExoFit Powerstrap с 3D форма и добре омекотена предпазва глезена и зоната над стъпалото и предава ефктивно движението към борда за оптимален контрол и лекота при каране и завиване.  Автоматите са с малка твърдост събразена с лекото тегло на децата. Леки и удобни, Micron ще осигурят комфорт за малките през целия ден. Диск за монтиране 2x4, 4x4, Burton 3D размер - детски обувки от 18.0 до 20.0 производител: Flow - САЩ  ..

147.00 лв 210.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW White out 159cm

Сноуборд втора употреба в добро състояние размер: 159см..

230.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW Solitude 162см

Сноуборд втора употреба в добро състояние размер: 162см  ..

350.00 лв

Сноуборд автомати FLOW Evolve black yellow

Evolve е здрав и функционален сноуборд автомат с много възможности за регулиране без необходимост от инструменти, лесно се регулира за секунди дори и на пистата, което е удобно ако искате да промените градусите или разстоянието между автоматите или ако борда се кара от повече от един човек. Моделът Evolve е с класическото за Flow бързо и лесно задно обуване и събуване. Изработен от по-здрави и надеждни материали. Широка и омекотена 3D каишка на глезена, която се регулира от двете страни без инструмент, за да може да се нагласи в центъра на обувката. Механизъм, който Ви позволява бързо и лесно да регулирате ъглите на позицията си без да се налага да сваляте автомата от дъската. Супер здрава и лека база със средна твърдост, подходящ за каране на разнообразни терени. Наклона се регулира бързо и лесно без инструмент.  Комбиниран диск за монтиране на стандартни инсерти 4х4 и тройка за монтиране на нестандартни три инсерта за борд Burton.  Размер - M (размер обувки 36-41) Ref. 11466 / FF180235 производител: Flow - USA   ..

248.00 лв 354.00 лв

Сноуборд автомати FLOW Evolve black blue

Evolve е здрав и функционален сноуборд автомат с много възможности за регулиране без необходимост от инструменти, лесно се регулира за секунди дори и на пистата, което е удобно ако искате да промените градусите или разстоянието между автоматите или ако борда се кара от повече от един човек. Моделът Evolve е с класическото за Flow бързо и лесно задно обуване и събуване. Изработен от по-здрави и надеждни материали. Широка и омекотена 3D каишка на глезена, която се регулира от двете страни без инструмент, за да може да се нагласи в центъра на обувката. Механизъм, който Ви позволява бързо и лесно да регулирате ъглите на позицията си без да се налага да сваляте автомата от дъската. Супер здрава и лека база със средна твърдост, подходящ за каране на разнообразни терени.  Наклона се регулира бързо и лесно без инструмент.  Комбиниран диск за монтиране на стандартни инсерти 4х4 и тройка за монтиране на нестандартни три инсерта за борд Burton.  Размер - L (размер обувки 40-45) Ref. 9612 / FF180236 производител: Flow - USA   ..

248.00 лв 354.00 лв

Сноуборд FLOW Rhythm RTL

Flow Rhythm е маневрен и лесен за каране борд, подходящ за средно напредало ниво и за каране на разнообразни терени. Конструкцията и геометрията на борда са проектирани за лесно завиване, но и за стабилност при каране на скорост.  Сандвич конструкция с лека и гъвкава TruFlex дървена сърцевина от топола усилена с двуосно разположен ламинат осигурява необходимата гъвкавост, устойчивост и стабилност при каране из цялата планина.  Двупосочна геометрия с идентични по дължина и ширина връх и опашка с еднаква твърдост дават възможност борда да се кара както с водещия крак напред, така и на на суич.  Лек рокер между автоматите за лесни и плавни завои, камбер под автоматите и плосък дизайн пред носа и опашката за по-сигурно закантване и пъргавина. Тази комбинация дава на борда достатъчно маневреност и необходимата стабилност при каране на твърди терени и на скорост. Покритие - здрав ламинат устойчив на издраскване (борда изглежда добре отгоре по-дълго време) Интегрирани протектори на върха и опашката предпазват борда при евентуален удар или сблъсък.  Екструдирана по-дебела и здрава, лесна за поддържане база с много добри плъзгащи качества и по-широк кант от неръждаема стомана, дават възможност за редовно поддържане на кантовете и базата по-дълго време. Инсерти (от неръждаема стомана ) - 4х4 за всички стандартни сноуборд автомати. терени - All-Mountain ниво - средно напреднало дължина - 150 см Ref. 9609 производител: Flow - САЩ (произведен в Австрия)  ..

347.00 лв 578.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: Flow, evolve, сноуборд автомати, сноуборд автомати Flow,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020