Сноуборд /ползван/ FLOW Blackout 153см

  • Марка: Flow
  • Blackout 153cm
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 230.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд /ползван/ FLOW Blackout 153см

Бордът е ползван, но запазен и в добро състояние
Flow
Blackout е сноуборд с твърдост 7 (от 10) и Камбер профил за тези, които искат да имат абсолютен контрол върху борда си независимо от терена и условията.
Blackout е проектиран за каране из цялата планина, стабилен на твърди трасета,  маневрен при изпълнение на трикове и лесен за каране в необработен терен, където и да отидете в планината с Blackout ще сте ОК.
Blackout е направен с технологията Premium Kush-Control, която се състои от три уникални технологични решения разположени стратегически в основата, страничните стени на борда и горната част, за да се получи най-плавното и в същото време абсолютно стабилно каране и завиване.
Профил - Pop-Cam Camber - комбинация от камбер под двата автомата и плоска част в средата между автоматите увеличава стабилността при закантване на лед и улеснява карането в необработен терен. Върхът и опашката остават меки и свободни за по-лесно управление и маневриране на борда.
Дизайн - Directional-Twin 
Конструкция - сандвич конструкция с дървена гъвкава сърцевина, която комбинира няколко вида дърво от топола в различните части на дъската, за да се осигури оптималното съотношение между пъргавина, стабилност, леко тегло и здравина на борда. Уретанови вложки разположени между дървената сърцевина и базата намаляват въздействието на вибрациите при каране на лед и позволяват на борда да се оптимално добре на всеки терен. Допълнителни уретанови вложки разположени до канта в областта на пръстите и петата увеличават силата на закантване и осигуряват по-плавно завиване.
Ламинат - Карбонови влакна разположени под ъгъл °30 от върха до опашката и 10 вертикално разположени карбонови ленти. Тази композитна матрица осигурява най-добрата пъргавина и лесно усукване на борда при изпълнение на трикове и разпределя натиска от автоматите по цялата дължина.
Геометрия - прогресивен радиус - по-мек връх и опашка и агресивен радиус между автоматите осигуряват абсолютно стабилно закантване и плавно и гладко плъзгане.
База - ултра бърза и издръжлива графитна база с отлични абсорбиращи и задържащи ваксата свойства.
Инсерти за автоматите - 2 x 4 за всички стандартни сноуборд автомати
Индекс на твърдост - 7 средна твърдост подходяща за този борд за каране навсякъде (1=най-малка твърдост / 10 = най-голяма твърдост)
терени - All-Mountain
ниво - средно и напреднало
дължина - 153см
Ref. CONS4/SH2018-2

производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland


©copyright alpinsport-bg.com
 

Flow

Още от Flow

Сноуборд /ползван/ FLOW Era 158cm

Бордът е ползван, но запазен и в добро състояние дължина - 158см  терени - All-Mountain - Freestyle ниво - средно и напреднало Инсерти за автоматите - 2 x 5 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland..

270.00 лв

Сноуборд /втора употреба/ FLOW Rush 160cm

Бордът е ползван, но запазен и в добро състояние дължина - 160см  терени - All-Mountain - Freestyle ниво - средно и напреднало Инсерти за автоматите - 2 x 6  производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

280.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA Vibram black

DeeLite BOA Coiler Vibram е дамски модел за напреднали, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане и устойчива и здрава подметка Vibram осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е съобразен  с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термоформован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термо изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - устойчива на температурни промени двукомпонентна подметка с B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда. Контактна подметка и грайфер от устойчива на износване гума Vibram осигурява добро сцепление на всякакви терени и стабилност. Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

325.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA bordo

DeeLite е дамски модел за напреднали, но със средна твърдост, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е съобразен изцяло с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термично формован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термична изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда.  Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

285.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA midnight blue

DeeLite е дамски модел за напреднали, но със средна твърдост, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е изцяло съобразен с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термоформован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термо изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда.  Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

285.00 лв

Сноуборд обувки FLOW Helios Focus Boa 2

Helios Focus Boa на Flow е от високия клас обувки на Flow, на които може да се доверите във всяка ситуация. Двойна система за стягане BOA, стабилна и устойчива на износване подметка Vibram и анти-бактериална вътрешна обувка. Моделът Helios Focus Boa комбинира три отделни системи за стягане в три отделни зони, като всяка зона се стяга отделно от другите, за да се гарантира максимално прецизно и персонално затягане на вътрешната и външната обувка и оптимален контрол и комфорт при каране. Отпускате цялата обувка за секунди когато почивате. Трудно е да се постигне баланс между сигурно и стабилно каране и комфорт, но с този модел конструкторите и дизайнерите на Flow са съчетали оптимално и двете. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно, отделно от външната обувка. Допълнително омекотен език на вътрешната обувка за повече комфорт, фиксира се с велкро, за да не се измества при каране. Анти-микробна технология Silvadur™ използвана за вътрешната обувка отделя сребърни йони и неутрализира миризмите като не позволява на бактериите да се развиват. Двуслойна анатомична стелка с дишаща материя. Custom fit технология дава възможност на обувката за се оформи по крака. Вътрешната обувка е свързана с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Анатомична стелка с двойна плътност с пяна, която се оформя по стъпалото Ви и поддържа свода, което намалява умората и въздействието от вибрациите. Външна обувка - двойна BOA система стягаща отделно горната и долната зона на обувката за максимално персонално и прецизно затягане и оптимален контрол и комфорт. Стягате и отпускате обувката за секунди без да си сваляте ръкавиците.  Двойна BOA системата за затягане на обувката осигурява прецизно стягане в различните зони без определени точки на натиск.  Подметка - Vibram B.F.T. - технологията използвана в подметката на обувката намалява усещането от вибрациите и предава движението към борда по-ефективно. Контактна подметка и грайфер създадена съвместно с Vibram осигурява добро сцепление на всякакви терени. Индекс на твърдост - 7 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели  и про райдъри) Ниво - напреднали производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

395.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: flow, сноуборд, сноуборд flow,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019