Сноуборд /ползван/ FLOW Blackout 156см

  • Марка: Flow
  • Blackout 156cm
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 230.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд /ползван/ FLOW Blackout 156см

Бордът е в добро състояние със запазени база и кантове
Flow Blackout е сноуборд с твърдост 7 (от 10) и Камбер профил за тези, които искат да имат абсолютен контрол върху борда си независимо от терена и условията. Blackout е проектиран за каране из цялата планина, стабилен на твърди трасета,  маневрен при изпълнение на трикове и лесен за каране в необработен терен, където и да отидете в планината с Blackout ще сте ОК.
Blackout е направен с технологията Premium Kush-Control, която се състои от три уникални технологични решения разположени стратегически в основата, страничните стени на борда и горната част, за да се получи най-плавното и в същото време абсолютно стабилно каране и завиване. 
Профил - Pop-Cam Camber - комбинация от камбер под двата автомата и плоска част в средата между автоматите увеличава стабилността при закантване на лед и улеснява карането в необработен терен. Върхът и опашката остават меки и свободни за по-лесно управление и маневриране на борда.
Дизайн - Directional-Twin 
Конструкция - сандвич конструкция с дървена гъвкава сърцевина, която комбинира няколко вида дърво от топола в различните части на дъската, за да се осигури оптималното съотношение между пъргавина, стабилност, леко тегло и здравина на борда. Уретанови вложки разположени между дървената сърцевина и базата намаляват въздействието на вибрациите при каране на лед и позволяват на борда да се оптимално добре на всеки терен. Допълнителни уретанови вложки разположени до канта в областта на пръстите и петата увеличават силата на закантване и осигуряват по-плавно завиване.
Ламинат - Карбонови влакна разположени под ъгъл °30 от върха до опашката и 10 вертикално разположени карбонови ленти. Тази композитна матрица осигурява най-добрата пъргавина и лесно усукване на борда при изпълнение на трикове и разпределя натиска от автоматите по цялата дължина.
Геометрия - прогресивен радиус - по-мек връх и опашка и агресивен радиус между автоматите осигуряват абсолютно стабилно закантване и плавно и гладко плъзгане.
База - ултра бърза и издръжлива графитна база с отлични абсорбиращи и задържащи ваксата свойства.
Инсерти за автоматите - 2 x 4 за всички стандaртни сноуборд автомати
Индекс на твърдост - 7 средна твърдост подходяща за този борд за каране навсякъде (1=най-малка твърдост / 10 = най-голяма твърдост)
терени - All-Mountain
ниво - средно и напреднало
дължина - 156см
Ref. CONS4/SH2018-3

производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland


©copyright alpinsport-bg.com
 

Flow

Още от Flow

Сноуборд /ползван/ FLOW Blackout 153см

Бордът е ползван, но запазен и в добро състояние Flow Blackout е сноуборд с твърдост 7 (от 10) и Камбер профил за тези, които искат да имат абсолютен контрол върху борда си независимо от терена и условията. Blackout е проектиран за каране из цялата планина, стабилен на твърди трасета,  маневрен при изпълнение на трикове и лесен за каране в необработен терен, където и да отидете в планината с Blackout ще сте ОК. Blackout е направен с технологията Premium Kush-Control, която се състои от три уникални технологични решения разположени стратегически в основата, страничните стени на борда и горната част, за да се получи най-плавното и в същото време абсолютно стабилно каране и завиване. Профил - Pop-Cam Camber - комбинация от камбер под двата автомата и плоска част в средата между автоматите увеличава стабилността при закантване на лед и улеснява карането в необработен терен. Върхът и опашката остават меки и свободни за по-лесно управление и маневриране на борда. Дизайн - Directional-Twin  Конструкция - сандвич конструкция с дървена гъвкава сърцевина, която комбинира няколко вида дърво от топола в различните части на дъската, за да се осигури оптималното съотношение между пъргавина, стабилност, леко тегло и здравина на борда. Уретанови вложки разположени между дървената сърцевина и базата намаляват въздействието на вибрациите при каране на лед и позволяват на борда да се оптимално добре на всеки терен. Допълнителни уретанови вложки разположени до канта в областта на пръстите и петата увеличават силата на закантване и осигуряват по-плавно завиване. Ламинат - Карбонови влакна разположени под ъгъл °30 от върха до опашката и 10 вертикално разположени карбонови ленти. Тази композитна матрица осигурява най-добрата пъргавина и лесно усукване на борда при изпълнение на трикове и разпределя натиска от автоматите по цялата дължина. Геометрия - прогресивен радиус - по-мек връх и опашка и агресивен радиус между автоматите осигуряват абсолютно стабилно закантване и плавно и гладко плъзгане. База - ултра бърза и издръжлива графитна база с отлични абсорбиращи и задържащи ваксата свойства. Инсерти за автоматите - 2 x 4 за всички стандартни сноуборд автомати Индекс на твърдост - 7 средна твърдост подходяща за този борд за каране навсякъде (1=най-малка твърдост / 10 = най-голяма твърдост) терени - All-Mountain ниво - средно и напреднало дължина - 153см Ref. CONS4/SH2018-2 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

230.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW Drifter 159см

Бордът е след направен пълен сервиз (запълване на базата, точене кантове и вакса) готов за каране. Drifter е перфектната комбинация от борд свободен стил и за каране из цялата планина, без да прави компромис с качеството и стабилността. Идеята на модела е: всичко в един ден - от убийствени трикове в парка до спускане в пудрата, за този борд няма ограничения, ще Ви отведе навсякъде където искате. Двупосочен дизайн с хибриден рокер профил и средна твърдост този борд е идеален за всеки ден, в който решите да карате. Технология - Kush-Control Plus състои се от три уникални технологични решения разположени стратегически в основата, страничните стени на борда и горната част, за да се получи най-плавното и в същото време абсолютно стабилно каране и завиване. Уретанът е изключително устойчив на удар дори и при екстремно ниски температури (-60°), има удивителна гъвкавост и залепва префектно към всякакви повърхности, което го прави идеален за бордове предназначени за агресивно каране. Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина с различна плътност в различните зони, комбинирани перфектно, за да се постигне леко тегло, необходимата пъргавина и максимална стабилност при по-висока скорост.  I-Rock Rocker - хибриден обратен камбер в средата на борда, комбиниран с традиционния камбер в зоната под автоматите и плосък профил в началото и края на ефективния кант, осигуряват естествено усещане и лекота при трикове на рейлове и стабилност при каране на твърди трасета. Tru-Twin - идентични по дължина и ширина връх и опашка с еднаква твърдост дават възможност на борда да се движи по един и същи начин в двете посоки. 7 ленти от Карбон, интегрирани във фибростъклото и разположени централно по цялата дължина на борда осигуряват необходимата твърдост и пъргавина на борда. База - бърза, твърда и устойчива на издраскване база, добре абсорбираща и задържаща ваксата. Твърдост - 6 (1 = softest/forgiving and 10 = stiffest/responsive in the Flow line) ниво - напреднали дължина - 159см ефективен кант - 123см талия - 25.6см Ref. 9735 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

250.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW ABT Limited Edition 155см

Сноуборд ползван със запазена база и кантове бордът е сервизиран - заливане на базата, точене кантове и вакса дължина - 155см code - 7540 Flow ABT limited edition - ride faster, go bigger, land softer технически характеристики: 3D Transitional sidecut Twin shape Quadrax fiberglass Whiskey rocks I-rock Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland..

260.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW Black Out 156см

Бордът е запазен в добро състояние Flow Blackout е сноуборд с твърдост 7 (от 10) и Камбер профил за тези, които искат да имат абсолютен контрол върху борда си независимо от терена и условията. Blackout е проектиран за каране из цялата планина, стабилен на твърди трасета,  маневрен при изпълнение на трикове и лесен за каране в необработен терен, където и да отидете в планината с Blackout ще сте ОК. Blackout е направен с технологията Premium Kush-Control, която се състои от три уникални технологични решения разположени стратегически в основата, страничните стени на борда и горната част, за да се получи най-плавното и в същото време абсолютно стабилно каране и завиване.  Профил - Pop-Cam Camber - комбинация от камбер под двата автомата и плоска част в средата между автоматите увеличава стабилността при закантване на лед и улеснява карането в необработен терен. Върхът и опашката остават меки и свободни за по-лесно управление и маневриране на борда. Дизайн - Directional-Twin  Конструкция - сандвич конструкция с дървена гъвкава сърцевина, която комбинира няколко вида дърво от топола в различните части на дъската, за да се осигури оптималното съотношение между пъргавина, стабилност, леко тегло и здравина на борда. Уретанови вложки разположени между дървената сърцевина и базата намаляват въздействието на вибрациите при каране на лед и позволяват на борда да се оптимално добре на всеки терен. Допълнителни уретанови вложки разположени до канта в областта на пръстите и петата увеличават силата на закантване и осигуряват по-плавно завиване. Ламинат - Карбонови влакна разположени под ъгъл °30 от върха до опашката и 10 вертикално разположени карбонови ленти. Тази композитна матрица осигурява най-добрата пъргавина и лесно усукване на борда при изпълнение на трикове и разпределя натиска от автоматите по цялата дължина. Геометрия - прогресивен радиус - по-мек връх и опашка и агресивен радиус между автоматите осигуряват абсолютно стабилно закантване и плавно и гладко плъзгане. База - ултра бърза и издръжлива графитна база с отлични абсорбиращи и задържащи ваксата свойства. Инсерти за автоматите - 2 x 4 за всички стандртни сноуборд автомати Индекс на твърдост - 7 средна твърдост подходяща за този борд за каране навсякъде (1=най-малка твърдост / 10 = най-голяма твърдост) терени - All-Mountain ниво - средно и напреднало дължина - 156см code - 9729 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

250.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW Chill 153см

Сноуборд втора употреба FLOW Chill 153см, модел 2015 в добро състояние със запазена база и кантове  code - 7542 Unleashed on the world comes the Flow Chill ABT Snowboard. This all mountain beauty was designed to float all the over the mountain, providing you with hours of fun. The one piece Augmented Base Technology that gives you damping in strategic areas to reduce the chatter, quicken edge to edge transitions and allow you to absorb the impacts from the big drops for a comfortable landing. There is a I-Rock Hybrid rocker profile that puts camber underfoot to give you pop and drive and a long rockered nose for effort free float in the powder. Whiskey Royale plates have been added to give you strength and a smooth ride and there are also Whiskey Shooters carbon strips to give you insane pop while keeping the nose and tail to give you a surfy feel in the pow. The Flow Chill ABT has its power distributed evenly thanks to the Quadrax glass that gives you a consistent and responsive flex. There is super light wood in the Re-Flex core to shave weight while still keeping its strength. Rounding off this board is the sintered base that is fast and durable so it will not get ruined if you scrape a rock or tree early in the season. Features: Camber - I-Rock. Camber/Rocker/Camber - a mix of response and playfulness. Reverse camber with a convex base between the feet, camber zone under foot, and a flat zone just past the camber zone right before the tip. Flex - Medium. This is a softer twin flex which puts it above a jib noodle but below a well rounded park board. The tips have spring and stability but are softer than the camber zones underfoot and then the middle of the board does have some play but not an abundance. The torsional give though is more prevalent than that center flex. Technology - One Piece A.B.T. Technology. The ABT (Augmented Base Technology) helps deaden chatter between the feet. Over all this board is stable and smooth. Whiskey Royale Shape - True Twin Core - Re-Flex Core  Laminates - Fiberglass / Quadrax Glass Sidecut - 3-D-Dual-Transitional Sidecut (3-DT) Base - Sintered 4000 Base Type - Freestyle Flex index - Flex 3 (5) responsive yet forgiving for progressing riders Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

220.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд, flow, сноуборд flow,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018