Сноуборд VÖLKL Riot Squad black + автомати F2 Spyro Air

  • Марка: Volkl
  • VÖLKL Riot Squad black + F2 Spyro Air
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 905.00 лв
  • 543.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд VÖLKL Riot Squad black + автомати F2 Spyro Air

Völkl Riot SQD е страхотен сноуборд за каране навсякъде из цялата планина - трикове и скокове в парка, слайдове, 360та и дълбок сняг, Riot SQD е готов за всичко. Комбинация от камбер и рокер в конструкцията на борда и нови технологии правят Riot SQD перфектния борд за всякакви терени и условия.
Дизайн - Twin-Tip Freestyle Camber - симетрични връх и опашка и традиционен камбер между автоматите. По-повдигнатите връх и опашка намаляват контактните точки на канта и осигуряват лесно и бързо влизане в завоя и маневреност при каране в парка, а карането в необработени терени и дълбок сняг е истинско удоволствие. При каране на писта натиска се разпределя равномерно по целия кант на борда, а традиционния камбер под автоматите осигурява пъргавина и стабилно закантване на твърди терени и стабилно приземяване след скок.
Конструкция - сандвич конструкция дървена сърцевина по цялата дължина в конструкцията на борда.
Premium Carbon Weave - карбонови нишки в конструкцията на борда намаляват страничното усукване и запазват пъргавината на борда. По-тънък и мек връх на борда за по-лесно завиване и „сърфиране” в пудра.
Покритие - V-образно разположено фибростъкло с фин ситопечат и матово лаково покритие на борда, комбинацията от мат и гланц дава визуална дъбочина на графиката в 3D. Графиките на борда са от вътрешната страна на покритието така, че цветовете да се запазят максимално от издраскване и удари по дъската.
Shock Absorber - намалява вибрациите при каране на твърди терени и помага за по-стабилно приземяване след скок.
инсерти - 5х2
талия - 25.6см / 158см
ефективен кант - 119см / 158см
ширина на върха - 29,9см / 158см
ширина на опашката - 29,9см / 158см

производител: Völkl - Германия (произведен в Германия)

©copyright alpinsport-bg.com

Технически и визуално впечатляващ сноуборд автомат, направен за напреднали и експерти с всички възможности за персонално регулиране, което осигурява сигурност, стабилност и комфорт при каране.
Твърда база предава бързо и прецизно движението към борда. Регулиращ се 2см газ педал. Плътен 3D EVA материал на цялата база омекотява вибраците при каране на заледени терени и осигурява по-добро сцепление с обувката. 
Алуминиева пета (направена от алуминий с твърдост 6065), която се регулира 3см напред и назад, за да може
обувката да се центрира точно в автомата.
Широка и комфортна регулираща се каишка на глезена с уникална система за помпане с въздух обхваща много добре обувката и осигурява по-добър контрол и повече стабилност при каране. 
Каишката на пръстите се регулира напред и назад с точност до милиметър за по-прецизно нагласяне по обувката.
Метални щраймери изработени от твърда алуминиева сплав с удобен дизайн. 
Мека и гъвкава задна кора омекотена с 3D EVA материал и камера с въздух.
размер - М (за размер обувки от 24,5 до 27,5)
Ref. 7283

Volkl

Още от Volkl

Сноуборд VÖLKL Summit + автомати SALOMON Rhythm - orange

Summit е борд за каране из цялата планина, с малко по-широк дизайн, за тези с размер на обувката над 44.  Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина и с карбонов пласт по цялата дължина на борда от върха до опашката, което осигурява здравина, пъргавина и стабилност на борда на различни терени.  Инсерти - 5x2 за по-прецизно и персонално нагласяне на автоматите на борда. База - твърда екструдирана база Дължина - 155см Ref. 4355 Volkl - Германия (произведен в Германия) Salomon Rhythm е здрав, лек и удобен автомат, създаден за каране в парка и по разнообразни терени. Широка ергономична 3D каишка на глезена, която се регулира прецизно по обувката за максимален контрол при каране. Омекотяващ материал на базата под пръстите и петата намалява неприятното усещане от вибрациите и не позволява на обувката да се мести при по-агресивно каране. Омекотяващ материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт при каране и държи обувката стабилно. Алуминиеви щраймери - здрави, удобни и лесни за стягане дори и с дебели ръкавици. Инсерти - 2x4 Индекс за твърдост - 3 (1-10) Ниво - начинаещи/ средно напреднали ref. 326067L/ 7278 производител: Salomon - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

545.00 лв 779.00 лв

Сноуборд VÖLKL Riot SQD white

Riot Squad е сноуборд от серията Twin-Tip на Völkl подходящ за каране навсякъде в планината, но основно фрийстайл. Дизайна на борда е комбинация от традиционния камбер под автоматите, който осигурява пъргавина и стабилно каране и закантване на заледени писти и по-къс ефективен кант и по-малка твърдост за по-добра маневреност и лекота при каране. По-повдигнатия връх и опашка намаяват контактните точки на канта и правят борда изключително маневрен и лесен за завиване особено в необработени терени. Характеристики: Конструкция - сандвич конструкция с ABS странични стени на борда за максимално стабилно и гладко закантване и здравина и устойчивост на борда при удар, но за разлика от конвенционалната конструкция тип сандвич, носа и опашката на този борд са по-тънки и в тях има интегрирани V-образни карбонови ленти, които намаляват вибрациите и увеличават стабилността при висока скорост. Висококачествена дървена сърцевина по цялата дължина на дъската - от върха до опашката  изработена по специална технология от дърво Aspen-Falcatta. Геометрия - Twin-Tip Freestyle Sidecut - при тази форма върха и опашката на борда са еднакви и симетрични с еднаква твърдост за да може борда да се кара в двете посоки. Инсерти - 5x2 за по-прецизно нагласяне на автоматите на борда. База - твърда екструдирана база с голяма прозрачност, лесна за поддръжка и много издръжлива, която се използва за бази с цветни графики. Кант - финиширане на канта с фин диамант - това прави кантовете по-трайни и осигурява по-стабилно закантване на заледени трасета. производител: Volkl - Германия  (произведен в Германия) ©copyright alpinsport-bg.com   ..

375.00 лв 535.00 лв

Щеки VOLKL puristick [white-green]

Volkl Puristick са дамски щеки с удобна ергономична ръкохватка от мек материал. материал - висококачествен алуминий 7075  диаметър - 16мм размер - 115, 120см производител: Volkl - Германия (всички продукти на Volkl съчетават технологии и материали с най-високо качество)     ..

28.00 лв

Ски /ползвани/ VOLKL Mountain Alpine Touring 177см

Супер леки ски за ски туризъм, подходящи за алпийски ски ралита и пантене за удоволствие. Система на върха за закачане на колани.  Графитна бърза база, с добри плъзгащи качества и без вакса. дължина - 177см ширина на върха - 104мм талия - 70мм ширина на опашката - 92мм тегло - 1180гр производител: Volkl - Германия (произведени в Германия) ..

120.00 лв

Сноуборд VÖLKL Riot Squad black

Völkl Riot SQD е страхотен сноуборд за каране навсякъде из цялата планина - трикове и скокове в парка, слайдове, 360та и дълбок сняг, Riot SQD е готов за всичко. Комбинация от камбер и рокер в конструкцията на борда и нови технологии правят Riot SQD перфектния борд за всякакви терени и условия. Дизайн - Twin-Tip Freestyle Camber - симетрични връх и опашка и традиционен камбер между автоматите. По-повдигнатите връх и опашка намаляват контактните точки на канта и осигуряват лесно и бързо влизане в завоя и маневреност при каране в парка, а карането в необработени терени и дълбок сняг е истинско удоволствие. При каране на писта натиска се разпределя равномерно по целия кант на борда, а традиционния камбер под автоматите осигурява пъргавина и стабилно закантване на твърди терени и стабилно приземяване след скок. Конструкция - сандвич конструкция дървена сърцевина по цялата дължина в конструкцията на борда.  Premium Carbon Weave - карбонови нишки в конструкцията на борда намаляват страничното усукване и запазват пъргавината на борда. По-тънък и мек връх на борда за по-лесно завиване и „сърфиране” в пудра.  Покритие - V-образно разположено фибростъкло с фин ситопечат и матово лаково покритие на борда, комбинацията от мат и гланц дава визуална дъбочина на графиката в 3D. Графиките на борда са от вътрешната страна на покритието така, че цветовете да се запазят максимално от издраскване и удари по дъската.  Shock Absorber - намалява вибрациите при каране на твърди терени и помага за по-стабилно приземяване след скок. инсерти - 5х2 талия - 25.6см / 158см ефективен кант - 119см / 158см ширина на върха - 29,9см / 158см ширина на опашката - 29,9см / 158см производител: Völkl - Германия (произведен в Германия) ©copyright alpinsport-bg.com   ..

375.00 лв 535.00 лв

Сноуборд VÖLKL Summit

Summit е борд за каране из цялата планина, с малко по-широк дизайн, за тези с размер на обувката над 44.  Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина и с карбонов пласт по цялата дължина на борда от върха до опашката, което осигурява здравина, пъргавина и стабилност на борда на различни терени.  Инсерти - 5x2 за по-прецизно и персонално нагласяне на автоматите на борда. База - твърда екструдирана база Дължина - 155см Ref. 4355 Volkl - Германия (произведен в Германия) ..

373.00 лв 534.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: комплект сноуборд, автомати,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018