Слънчеви очила CEBE Summit 5 - CBSUM5

  • Марка: Cebe
  • Summit 5 - CBSUM5
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 157.00 лв
  • 133.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Слънчеви очила CEBE Summit 5 - CBSUM5

Cebe е една от най-известните марки за спортни слънчеви очила в цял свят. Очилата на Cebe са избор на много световноизвестни спортисти, алпинисти, пилоти на самолети и рали състезатели. Ако търсите висококачествени, леки и удобни очила, които да предпазват очите Ви във всякакви условия, то очилата на Cebe са създадени точно за Вас.
Моделът Summit е с ултра лека, но здрава рамка и лещи със сиво огледално покритие, което осигурява отличен визуален комфорт и защита през най-слънчевите дни. Предназначени за ползване във високата планина и места с интензивно слънчево греене. 
Лещи – 1500 Brown PC AF - кафяви лещи с огледално покритие
Покритие от вътрешната страна на лещите, елиминира неприятните ефекти от отблясъците, което намалява умората в очите.
Огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането.
Странични кожени протектори предпазват от проникване на светлина отстрани (може да се свалят в случай, че не са Ви необходими). 
Гумените подложки за носа са изработени от материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място.
Anti-fog – очилата не се запотяват независимо от атмосферните условия.
Продават се с оригинална кутия на CEBE, меко калъфче и кърпичка за почистване.
Лещи - 1500 Brown PC  AF
Филтър категория – 3
Тегло: 26гр
Рамка - синьо мат/ сиво и жълто ( Matt Blue Grey Neon Yellow)
Размер на лещите - 58 х 48мм 
Размер на моста над носа - 20мм
Дължина на дръжката - 131мм
Ref: CBSUM5 / 3545
производител: Cébé - Франция 
©copyright alpinsport-bg.com

Cebe

Още от Cebe

Очила CEBE Fanatic М CBG202

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максимален визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  Плака - Amber Flash Mirror Cat.2 -  плака с огледално покритие за слънчево време Рамка - Matt Cool Grey White ( сиво мат бяло) Филтър - категория 2 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG202 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Fanatic М CBG151

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максимален визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  Плака - Light Rose Flash Gold Cat.2 - светло розова плака с огледално златисто покритие за слънчево време Рамка - бяло и розово Филтър - категория 2 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG151 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Fanatic L CBG148

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максималнен визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  OTG (Over The Glasses) - този модел на Cebe е проектиран и изработен специално да може да се носи и върху диоптрични очила. Плака - Brown Flash Blue Cat.3 - кафява плака със синьо огледално покритие за слънчево време Рамка - синьо мат  Филтър - категория 3 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG148 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Fanatic L CBG91

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максимален визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  OTG (Over The Glasses) - този модел на Cebe е проектиран и изработен специално да може да се носи и върху диоптрични очила. Плака - Yellow Flash Mirror Cat.1 - жълта плака за мъгла и дни с намалена видимост Рамка - черно Филтър - категория 1 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG91 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Core CBG227

© alpinsport-bg.com Очилата на Cebe са проектирани и изработени така, че да задоволят изискванията и на най-взискателните клиенти. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максималнен визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето. Широка 50мм ластична лента със силиконов слой държи очилата на място при агресивно каране, скокове или каране в пудра. Плака - Orange Flash Fire- универсална розова плака, увеличава контраста при облачно време, а огледалното покритие осигурява визуален комфорт в слънчево време. Рамка - червено мат синьо Филтър - категория 2 100% филтриране на UV лъчи пропускливост на светлината - 33% ref. CBG227 производител: Cebe - Франция ..

109.00 лв 136.00 лв

Очила със сменяеми плаки CEBE Attraction CBG172

Моделът Attraction е със сменяеми плаки. Двойната плака е херметически затворена в рамка, която се сменя на основната рамка на очилата. С тази система може лесно и бързо да смените плаката на очилата в зависимост от атмосферните условия в момента. Системата за проветрение не позволява запотяване от вътрешната страна на плаката. Широки сферични плаки от поликарбонат осигуряват оптимално периферно зрение и отличен визуален комфорт. Моделът е с две сменяеми плаки. Едната плака е (BROWN FLASH BLUE CAT. 3) - кафява плака със синьо огледално покритие, подходяща за слънчево време.  Другата плака е (YELLOW FLASH MIRROR CAT.1) - жълта огледална плака, подходяща за облачно и мъгливо време. Ластична широка лента със силиконов слой, който не позволява на очилата да се плъзгат по каската. Закрепването на  лентата към рамката е на подвижен клип, който се движи за да пасне идеално на профила на всеки модел каска. размер: Large - подходящи за хора с по-големи лица code - CBG172 / MATT CIMENT LIME производител: Cebe - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

173.00 лв 216.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: слънчеви очила, cebe, summit

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019