Слънчеви очила CEBE Whisper 7 Grey PC Silver Flash Mirror - CBWHISP7

  • Марка: Cebe
  • Whisper 7 - CBWHISP7
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 106.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Слънчеви очила CEBE Whisper 7 Grey PC Silver Flash Mirror - CBWHISP7

Моделът Whisper от колекцията на CEBE Sport Active Series е със спортен атрактивен унисекс дизайн, поликарбонатни лещи и удобна лека рамка. Спортните серии на очилата CEBE са предназначени за активно практикуващи спортисти, които имат нужда от гарантирана защита за очите. 
Гумени подложки за носа - изработени от гумен материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място при активни спортни дейности. 
Огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането.
Покритие от вътрешната страна на лещите, елиминира неприятните ефекти от отблясъците, което намалява умората в очите.
Материал на лещите - POLYCARBONATE - всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат. Лещите от поликарбонат са перфектна комбинация от защита, функционалност и визуален комфорт, идеални за спортни дейности.
Поликарбонатът е специален материал използван от най-добрите световни производители. Oсновнитe му качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвикава явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото, осигурява 100% защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели на Cebe предназначени за спорт, туризъм и активни дейности.
Лещи (поликарбонат) - 1500 Grey PC Silver Flash Mirror - подходящи за слънчево време
% пропускане на светлина - 14,84%
Филтър категория - 3
Защита - 100% UV защита
База - 8
Размер на лещите - 59 мм x 39 мм
Размер на моста над носа - 18 мм
Дължина на дръжката - 127 мм
Рамка -  черно мат / бяло
Ref: CBWHISP7 / 9431

производител: Cébé - Франция 

©copyright alpinsport-bg.com

Cebe

Още от Cebe

Глетчерни очила CEBE Summit 1 - 4000 Grey Mineral CBSUM1

2019 емблематичният високопланински модел глетчерни очила Summit е с по-атрактивен и функционален дизайн. С изключение на Summit 5 всички останали модели от серията Summit са с филтър категория 4, предназначени за ползване във високата планина при условия на интензивно слънчево греене. Подходящи за алпинизъм, туризъм, ски, сноуборд и всякакви дейности в планината във всякакви метеорологични условия. Всичко в този модел е проектирано и направено така, че да ви предпази очите по време на заниманията ви в планината. Антирефлексно покритие добавено върху задната страна на лещите елиминира негативните ефекти от заслепяването, за да предотврати умората на очите и да осигури първокласно оптично качество.  Покритие против надраскване - специално покритие нанесено върху външната страна на лещите увеличава твърдостта на лещите и подобрява устойчивостта им на издраскване и в същото време изгражда по-добра и здрава основа за огледалния слой. Странични кожени протектори предпазват от проникване на светлина отстрани (може да се свалят в случай, че не са Ви необходими).  Връзка за очилата. Лещи - минерални сиви лещи със сребристо покритие осигуряват по-ясна и по-отчетлива визия с по-малко отблясъци и по-малко умора в очите. Филтър - категория 4 Важно!  Очилата с лещи категория филтър 4 НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ШОФИРАНЕ! Пропускане на светлина - 6% Цвят на рамката - матово черно и сиво Дължина на рамката - 131мм Размер на лещата - 58.7мм х 48.1мм Base - 6 Ref. CBSUM1 / 3580 Продават се с оригинална кутия на CEBE, меко калъфче и кърпичка за почистване. производител: Cebe - Франция  ..

207.00 лв

Очила CEBE Fanatic М CBG202

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максимален визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  Плака - Amber Flash Mirror Cat.2 -  плака с огледално покритие за слънчево време Рамка - Matt Cool Grey White ( сиво мат бяло) Филтър - категория 2 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG202 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Fanatic М CBG151

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максимален визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  Плака - Light Rose Flash Gold Cat.2 - светло розова плака с огледално златисто покритие за слънчево време Рамка - бяло и розово Филтър - категория 2 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG151 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Fanatic L CBG148

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максималнен визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  OTG (Over The Glasses) - този модел на Cebe е проектиран и изработен специално да може да се носи и върху диоптрични очила. Плака - Brown Flash Blue Cat.3 - кафява плака със синьо огледално покритие за слънчево време Рамка - синьо мат  Филтър - категория 3 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG148 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Fanatic L CBG91

Очила за ски и сноуборд. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максимален визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето.  OTG (Over The Glasses) - този модел на Cebe е проектиран и изработен специално да може да се носи и върху диоптрични очила. Плака - Yellow Flash Mirror Cat.1 - жълта плака за мъгла и дни с намалена видимост Рамка - черно Филтър - категория 1 100% филтриране на UV лъчи ref. CBG91 производител: Cebe - Франция..

99.00 лв 126.00 лв

Очила CEBE Core CBG227

© alpinsport-bg.com Очилата на Cebe са проектирани и изработени така, че да задоволят изискванията и на най-взискателните клиенти. Широки сферични плаки, които осигуряват оптимално периферно зрително поле, необходимо при каране на писта. Дизайна на рамката е направен така, че да осигури максималнен визуален комфорт с оптимално периферно зрение. Рамката и закрепването на лентата прилягат много добре на почти всички модели каски. Три слоя мека материя от вътрешната страна на рамката за повече комфорт при допир с лицето. Широка 50мм ластична лента със силиконов слой държи очилата на място при агресивно каране, скокове или каране в пудра. Плака - Orange Flash Fire- универсална розова плака, увеличава контраста при облачно време, а огледалното покритие осигурява визуален комфорт в слънчево време. Рамка - червено мат синьо Филтър - категория 2 100% филтриране на UV лъчи пропускливост на светлината - 33% ref. CBG227 производител: Cebe - Франция ..

109.00 лв 136.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: слънчеви очила, Cebe, whisper, слънчеви очила Cebe,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019