Tashev

СписъкИкони
Показва:
Подредба:
Гети детски ТАШЕВ Kids
Универсални детски гети, изработени от здрав импрегниран полиестер. Осигуряват защита от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките. Гарантират сигурна защита за детските крачета, гарантирана от неоспоримите качества на ..
25.80 лв
Гети за летен туризъм ТАШЕВ Short
Ниски гети подходящи за летен туризъм, изработени от здрава и лека водоустойчива микро-рипстоп материя 100% Nylon. Леки и компактни, предпазват от проникване на вода, прах, камъчета и клечки в обувките. Долна и горна част - с..
18.80 лв
Гети за летен туризъм ТАШЕВ Short
Леки и компактни ниски летни гети, предпазващи от проникване на вода, прах, камъчета и клечки в обувките. Изработени са от здрава импрегнирана полиамидна тъкан. Долна и горна част са с вграден ластик Фиксиране към обувката: с метална оксидира..
17.00 лв
Гети за туризъм ТАШЕВ Basic [red]
Basic е универсален модел подходящ за всички сезони. Изработен от здрав и импрегниран водоустойчив полиестер. Осигуряват защита от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките. Фиксиране към обувката: с метална оксидирана ..
29.80 лв
Гети за туризъм ТАШЕВ Basic [зелено]
Basic е универсален модел подходящ за всички сезони. Изработен от здрав и импрегниран водоустойчив полиестер. Осигуряват защита от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките. Фиксиране към обувката: с метална оксидирана ..
29.80 лв
Гети за туризъм ТАШЕВ Direct Cordura
Гетите Директ са здрави и сигурни. Не са просто подсилени, а са ИЗЦЯЛО изработени от Cordura®, което ги прави високоустойчиви на протриване и износване. Материята Cordura® е високотехнологичен продукт на DuPont®. Създадена е от ул..
53.80 лв
Гети за туризъм ТАШЕВ Trek [red]
Универсални, здрави и водоустойчиви гети ТАШЕВ, класически модел, подходящ за всички сезони. Гетите Трек са изработени от здрав импрегниран полиестер. Осигуряват защита от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките. ..
35.80 лв
Гети за туризъм ТАШЕВ Trek [сиво]
Гетите Трек са изработени от здрава инпрегнирана полиестерна тъкан. Осигуряват защита от проникване на сняг в обувките. Затваряне - със защитен откачващ цип YKK®. Долна част - с вграден ластик, плътно обхващащ обувката. ..
35.80 лв
Дъждобран за раница 30-40L ТАШЕВ
Покривало-дъждобран за раница с обем 30-40 литра. Обновено с нов материал RipStop Nylon с 2000мм воден стълб. Покривалото гарантира 100% защита от проникване на влага в раницата при проливен дъжд. Леко и компактно, лесно за поставяне, ..
20.80 лв
Дъждобран за раница 40-60L ТАШЕВ
Покривало-дъждобран за раница с обем 40-60 литра. Обновено с нов материал по-здрав и устойчив на прокъсване RipStop Nylon с 2000мм воден стълб. Покривалото гарантира 100% защита от проникване на влага в раницата при проливен дъжд. Леко..
22.80 лв
Дъждобран за раница ТАШЕВ 20-35L - green
20-35L е нов размер покривало за раница, изработено от нов водоустойчив RipStop Nylon материал. Моделът е наследник на размера 25-30L, който беше нов за 2014. Сега е с леко увеличени размери, за да може да се използва за всички раници ..
18.80 лв
Дъждобран за раница ТАШЕВ 60-85+15L - green
Покривало-дъждобран за раница с обем 60-85+15 литра. Обновено с нов материал по-здрав и устойчив на прокъсване RipStop Nylon с 2000мм воден стълб. Покривалото гарантира 100% защита от проникване на влага в раницата при проливен дъжд. Л..
24.80 лв
Дъждобран за човек с раница ТАШЕВ Hiker
Дъждобран-пелерина с разширение на гърба, предназначен да покрие човек с голяма раница. Отварянето е с преден цип YKK® от горе до долу, което го прави лесен за обличане и събличане, за разлика от по-разпространените модели тип "по..
75.00 лв
Дъждобран с ръкави ТАШЕВ Traveller black
Traveller е нов модел дъждобран с ръкави. Събира се в предния джоб, който играе ролята на калъфче снабдено с ластична лента и откопчаваща катарама, даващи възможност да го носите отзад на кръста, когато не ви трябва в момента, но очакв..
82.00 лв
Лента с регулатор - 2бр
Полиамидни ленти 2 х 100 см и регулатори DURAFLEX® - 2 бр. Аксесоар за закачване на по-тежък багаж извън раницата - на държачите на дъното или на халките на капака. code - 694 Производител: Ташев - България ..
6.50 лв
Раница за риболов ТАШЕВ S Master 12L
S мастер е специално проектиран и създаден за спинингов риболов, което не е причина да му се намерят и други приложения. Осигурява максимално удобство, мобилност, комфорт и свобода на движенията по време на активен риболов. Всички необходим..
98.80 лв
Раница за спорт ТАШЕВ Cross 18L черно-зелено
Cross e представител на новата dynamic серия и е напълно обновена изцяло изработена от полиамид с по-ниско тегло. Cross 18 е технична и функционална раница за динамични активности: колоездене, бягане ралита, маратони, продължителни&nbs..
92.00 лв
Раница с отделение за лаптоп ТАШЕВ Saver cordura 30L сиво-синьо
Специално създадена за активни лаптоп-юзъри, но с напълно нов дизайн и функционалност. Нова опция за добавяне на вградено покривало за дъжд. Обновена с нова концепция за гръден колан за лесно боравене и с ръкавици. Размерите на дж..
107.00 лв
Раница с отделение за лаптоп ТАШЕВ Saver cordura 35L зелено
Сейвър е създадена за активни лаптоп-юзъри с обем 35 литра и вграден калъф за лаптоп 17 инча, с нова концепция за гръден колан за лесно боравене и с ръкавици и с нова опция за добавяне на вградено покривало за дъжд. Размерите..
112.80 лв
Раница с отделение за лаптоп ТАШЕВ Saver cordura 35L черно
Сейвър е създадена за активни лаптоп-юзъри с обем 35 литра и вграден калъф за лаптоп 17 инча. Обновена за 2015 с нова концепция за гръден колан за лесно боравене и с ръкавици и с нова опция за добавяне на вградено покривало за дъжд. Ра..
112.80 лв
Раница сгъваема ТАШЕВ Spectre 12L сиво
Spectre 12 е лека и компактна сгъваема раница, с комфортен дизайн, следящ извивките на раменете и гърба. Сгъва се и се прибира много бързо и лесно, като за калъф служи предния джоб с цип на раницата. Изработена е от много здрав полиами..
32.00 лв
Раница сгъваема ТАШЕВ Spectre 12L червено
Spectre 12 е лека и компактна сгъваема раница, с комфортен дизайн, следящ извивките на раменете и гърба. Сгъва се и се прибира много бързо и лесно, като за калъф служи предния джоб с цип на раницата. Изработена е от много здрав полиами..
32.00 лв
Раница сгъваема ТАШЕВ Spectre 12L черно
Spectre 12 е лека и компактна сгъваема раница, с комфортен дизайн, следящ извивките на раменете и гърба. Сгъва се и се прибира много бързо и лесно, като за калъф служи предния джоб с цип на раницата. Изработена е от много здрав полиами..
32.00 лв
Раница сгъваема ТАШЕВ Spirit 9L зелено
Spirit е най-леката и компактна сгъваема раница - само 100 грама! Сгъваемите ранички стават все по-популярни в ежедневието, не само в свободното време. Може спокойно да се ползва за еднодневни излети, за допълнителна раница към ос..
30.00 лв
Раница сгъваема ТАШЕВ Spirit 9L черно
Spirit е най-леката и компактна сгъваема раница - само 100 грама! Сгъваемите ранички стават все по-популярни в ежедневието, не само в свободното време. Може спокойно да се ползва за еднодневни излети, за допълнителна раница към основни..
30.00 лв
Раница ТАШЕВ Adventure cordura 30L синьо-сиво
Адвенчър 30 е отговаря на нуждата от раница за мултифункционална употреба, с най-оптималния 30-литров обем. Челният джоб тук е голям и удобен, със сгъваем участък за допълнителен обем. Подходяща за екскурзии и еднодневни преходи през у..
77.80 лв
Раница ТАШЕВ Alpin 60+10L polyester черно-сиво
Туристическа раница за няколкодневни преходи с много възможности за събиране на багаж. Моделът Алпин 60+10 е наследник на добре познатия Алпинист 60+10 - здрава, удобна и функционална раница с оптимален обем за продължителни трекинги с мног..
157.00 лв
Раница ТАШЕВ Alpin 60+10L polyester черно-синьо
Алпин 60+10 е здрава и функционална раница с голям обем и ниско тегло за планински преходи и трекинги с много багаж. Моделът има много позиции за закачане на бивачна и трекинг екипировка от всички страни отвън. Ергономичен гръб с дишащи контактни зон..
157.00 лв
Раница ТАШЕВ Distance 40L черно оранжево
Дистанс 40 е един от най-успешните модели на Ташев, най-леката раница за преходи с ултралайт екипировка. ОБНОВЕН с нови AIR презрамки, направени от специално изработен комплекс от 3 слоя - мрежевиден материал, перфориран пенопропилени диша..
125.00 лв
Раница ТАШЕВ Eiger cordura 40L черно
Дългоочакваният ъпдейт на Айгер 40 вече е факт! Катерачната раница Eiger 40 е ОБНОВЕНА с цялостен фейслифт, ъпдейт и повишена функционалност на всички опции както и с добавени нови функционални приложения. Това е един от най-разработен..
188.00 лв
Раница ТАШЕВ Kentaurus Cordura 60+10L сиво-черно
Кентавър 60+10 е най-добрият модел на марката - ОБНОВЕН с нова визия, нов РипСтоп вариант на оригинална Cordura, произведена в Германия и нова опция за добавяне на вградено покривало за дъжд. Изработен изцяло от Cordura за тези от Вас,..
206.80 лв
Раница ТАШЕВ Kentaurus Cordura 80+15L горски камуфлаж
Кентавър е най-добрият модел на марката - ОБНОВЕН с нова визия, нов РипСтоп вариант на оригинална Cordura, произведена в Германия и нова опция за добавяне на вградено покривало за дъжд. НОВО - опция за добавяне на вградено покривало за..
246.80 лв
Раница ТАШЕВ Kentaurus Cordura 80+15L черно
Туристическа раница ТАШЕВ Кентавър 80+15 е за тези от вас, които използват раницата си често и продължително по труден терен и при различни условия, затова искат високоустойчив продукт с много дълъг живот. Тази туристическа раница..
218.80 лв
Раница ТАШЕВ Oxford 20L сиво
Обемът и функционалността на Оксфорд я правят подходяща за пътувания и за ежедневна употреба на тези от вас, които искат по-изчистени линии и са почитатели на класиката, за студенти и по-големи ученици. Предлага най-необходимите удобст..
52.80 лв
Раница ТАШЕВ Oxford 20L черно
Обемът и функционалността на Оксфорд я правят подходяща за пътувания и за ежедневна употреба на тези от вас, които искат по-изчистени линии и са почитатели на класиката, за студенти и по-големи ученици. Предлага най-необходимите удобст..
52.80 лв
Раница ТАШЕВ Rock Eagle cordura 35L сиво-червено
Rock Eagle е с нова концепция за гръден колан за лесно боравене и с ръкавици и с нова опция за добавяне на вградено покривало за дъжд. НОВА концепция за гръдния колан - регулирането се осъществява с приплъзване за лесно боравене и с ръ..
99.00 лв
Раница ТАШЕВ Rock Eagle polyester 25L черно-синьо
Рок игъл 25 е универсална раница, подходяща както за училище и за всеки ден в града, така и за екскурзии и кратки еднодневни разходки и излети. Дишащ гръб с вентилационен канал - дишаща материя за елементите от раницата, които са ..
67.80 лв
Раница ТАШЕВ Rock Eagle polyester 35L розово-черно
Rock Eagle е с нова визия. Мултифункционална раница с добре подплатен дишащ и вентилационен гръб и масивни, дишащи презрамки. Вече и моделите от Полиестер са с дишаща материя на всички контактни зони. Достатъчно голяма за вашите п..
84.00 лв
Раница ТАШЕВ Rocky cordura 30L черно-сиво
Rocky 30 е новото име на Rock Еagle 30 от кордура. С обновени презрамки и визия, с нов материал - оригинална Cordura® даймънт РипСТоп, с нова концепция за гръдeн колан и с нова опция за добавяне на вградено покривало за дъжд Rocky..
98.00 лв
Раница ТАШЕВ Scout 16L сиво-червено
Scout 16 е базисен нов модел раничка за приключения сред природата, ултра лека, много здрава, с комфортен ергономичен силует и дишаща материя на контактните зони. Предлага всички задължителни елементи за една пълноценна раница, която с..
45.80 лв
Раница ТАШЕВ Scout 16L черно
Scout 16 е базисен нов модел раничка за приключения сред природата, ултра лека, много здрава, с комфортен ергономичен силует и дишаща материя на контактните зони. Предлага всички задължителни елементи за една пълноценна раница, която с..
45.80 лв
Раница ТАШЕВ Summit polyester 30L сиво-розово
Туристическа раница ТАШЕВ Съмит 30 е компактна и функционална, подходяща за еднодневни излети през уикенда или около мястото, където сте отседнали, но и за екскурзионни и няколкодневни планински преходи с до 5 кг багаж, т.е. при осигур..
89.80 лв
Раница ТАШЕВ Summit polyester 30L сиво-синьо
Туристическа раница ТАШЕВ Съмит 30 е компактна и функционална, подходяща за еднодневни излети през уикенда или около мястото, където сте отседнали, но и за екскурзионни и няколкодневни планински преходи с до 5 кг багаж, т.е. при осигур..
89.80 лв
Раница ТАШЕВ Summit Polyester 65+10L черно и синьо
Здрава и функционална раница с голям обем за продължителни трекинги с много екипировка. Осигурява необходимото удобство, стабилност и комфорт по време на носене на тежък багаж дълго време. Този модел е създаден да предложи така необход..
178.80 лв
Раница ТАШЕВ Summit Polyester 85+15L черно и зелено
Здрава и функционална раница с голям обем за продължителни трекинги с много и обемна екипировка. Осигурява необходимото удобство, стабилност и комфорт по време на носене на тежък багаж дълго време. Този модел е създаден да предложи так..
186.80 лв
Раница ТАШЕВ Tracker polyester 45L зелено
Средна по обем туристическа раница с добре конструирана носеща система - подплатен кръстен колан и презрамки, вентилационен гръб и дишаща материя за всички контактни зони, включително и презрамките. Оптималният и обем и функционал..
123.80 лв
Раница ТАШЕВ Vihren 40L черно-червено
Основното преимущество на Вихрен 40 е отличното съотношение характеристики /цена: постигната е много ниска цена за този обем при завидна здравина, ниско тегло и необходимата функционалност за удобство при пътешествия и планински преход..
98.80 лв
Раница ТАШЕВ Vihren Polyester 70+10L зелено
Вихрен 70+10 е туристическа раница с голям обем, предназначена за продължителни планински преходи с много и тежка екипировка. Предлага всички необходими опции за максимален комфорт: регулируема носеща система VBS system, дищаща материя..
166.80 лв
Раница ТАШЕВ Vihren Polyester 70+10L черно
Вихрен 70+10 е туристическа раница с голям обем, предназначена за продължителни планински преходи с много и тежка екипировка. Предлага всички необходими опции за максимален комфорт: регулируема носеща система VBS system, дищаща материя..
166.80 лв
Гети детски ТАШЕВ Kids [grey]
Универсални детски гети, изработени от здрав импрегниран полиестер. Осигуряват защита от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките. Гарантират сигурна защита за детските крачета, гарантирана от неоспоримите качества на марката ТАШЕВ. Здрав..
25.80 лв
Гети за летен туризъм ТАШЕВ Short [green]
Ниски гети подходящи за летен туризъм, изработени от здрава и лека водоустойчива микро-рипстоп материя 100% Nylon. Леки и компактни, предпазват от проникване на вода, прах, камъчета и клечки в обувките. Долна и горна част - с вграден ластик. Фиксират..
18.80 лв
Гети за туризъм ТАШЕВ Direct Cordura [black/red]
Гетите Директ са здрави и сигурни. Не са просто подсилени, а са ИЗЦЯЛО изработени от Cordura®, което ги прави високоустойчиви на протриване и износване. Материята Cordura® е високотехнологичен продукт на DuPont®. Създадена е от ултра здрави полиамидн..
53.80 лв
Гети за туризъм ТАШЕВ Direct Cordura [black]
Гетите Директ са здрави и сигурни. Не са просто подсилени, а са ИЗЦЯЛО изработени от Cordura®, което ги прави високоустойчиви на протриване и износване. Материята Cordura® е високотехнологичен продукт на DuPont®. Създадена е от ултра здрави полиамидн..
53.80 лв
Гети за туризъм ТАШЕВ Trek [black]
Универсални, здрави и водоустойчиви гети ТАШЕВ, класически модел, подходящ за всички сезони. Гетите Трек са изработени от здрав импрегниран полиестер. Осигуряват защита от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките. Фиксиране към обувката: ..
35.80 лв
Гети за туризъм ТАШЕВ Trek [green]
Универсални, здрави и водоустойчиви гети ТАШЕВ, класически модел, подходящ за всички сезони. Гетите Трек са изработени от здрав импрегниран полиестер. Осигуряват защита от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките. Фиксиране към обувката: ..
35.80 лв
Дъждобран за раница  ТАШЕВ 40 - 60L - black
Покривало-дъждобран за раница с обем 40-60 литра. Обновено с нов материал по-здрав и устойчив на прокъсване RipStop Nylon с 2000мм воден стълб. Покривалото гарантира 100% защита от проникване на влага в раницата при проливен дъжд. Леко и компактно, л..
22.80 лв
Дъждобран за раница 25-35L VANGO - orange
Покривало-дъждобран за раница с обем 25-35L, гарантира 100% защита на раницата при проливен дъжд. Леко, компактно, предлага се в калъфче, бързосъхнещо, изработено от здрав полиамиден материал. Лесно за поставяне - пристягате ..
23.00 лв
Дъждобран за раница ТАШЕВ 20-35L - orange
20-35L е нов размер покривало за раница, изработено от нов водоустойчив RipStop Nylon материал. Моделът е наследник на размера 25-30L, който беше нов за 2014. Сега е с леко увеличени размери, за да може да се използва за всич..
18.80 лв
Дъждобран за раница ТАШЕВ 40 - 60L - orange
Покривало-дъждобран за раница с обем 40-60 литра. Обновено с нов материал по-здрав и устойчив на прокъсване RipStop Nylon с 2000мм воден стълб. Покривалото гарантира 100% защита от проникване на влага в раницата при проливен дъжд. Леко и компактно, л..
22.80 лв
Дъждобран за раница ТАШЕВ 60-85+15L - orange
Покривало-дъждобран за раница с обем 60-85+15 литра. Обновено с нов материал по-здрав и устойчив на прокъсване RipStop Nylon с 2000мм воден стълб. Покривалото гарантира 100% защита от проникване на влага в раницата при проливен дъжд. Леко и компактно..
24.80 лв
Дъждобран с ръкави ТАШЕВ Traveller orange
Traveller е функционален модел дъждобран с ръкави. Събира се в предния джоб, който играе ролята на калъфче снабдено с ластична лента и откопчаваща катарама, даващи възможност да го носите отзад на кръста, когато не ви трябва в момента, но очаквате да..
82.00 лв
Комплект допълнителни джобове за раница ТАШЕВ сиво
Комплект допълнителни джобове за раница (могат да се ползват за раници със странични компресионни ленти).  обем - 2 х 4 литра размери - 30 х 17 х 9см материал - Polyester Позициите за закрапване са на три нива, в зависимост от разстоянието м..
31.00 лв
Комплект допълнителни джобове за раница ТАШЕВ черно
Комплект допълнителни джобове за раница (могат да се ползват за раници със странични компресионни ленти).  обем - 2 х 4 литра размери - 30 х 17 х 9см материал - Polyester Позициите за закрапване са на три нива, в зависимост от разстояни..
31.00 лв
Покривало за раница ТАШЕВ 100+20L S+
Възможно най-голямото покривало за раница, изработено от водоустойчив RipStop Nylon с водоустойчивост 2000 мм воден стълб. Покривало за раница 100+20 литра, което е допълнително уголемено така, че да покрива раницата свободно в случай, когато е закач..
29.80 лв
Покривало за раница ТАШЕВ 30 - 40L - black
Покривало-дъждобран за раница с обем 30-40 литра. Обновено с нов материал RipStop Nylon с 2000мм воден стълб. Покривалото гарантира 100% защита от проникване на влага в раницата при проливен дъжд. Леко и компактно, лесно за поставяне, изработено от з..
20.80 лв
Покривало за раница ТАШЕВ 30 - 40L - orange
Покривало-дъждобран за раница с обем 30-40 литра. Обновено с нов материал RipStop Nylon с 2000мм воден стълб. Покривалото гарантира 100% защита от проникване на влага в раницата при проливен дъжд. Леко и компактно, лесно за поставяне, изработено..
20.80 лв
Раница за спорт ТАШЕВ Cross 18L черно-жълто
Cross 18 е технична и функционална раница за динамични активности -колоездене, бягане, ралита, маратони, всякакви активни дейности със състезателен характер, а защо не и за еднодневни походи до някой връх. Опцията за носене на хидратираща система пес..
92.00 лв
Раница ТАШЕВ Alpin 60+10L polyester сиво-оранжево
Алпин 60+10 е здрава и функционална раница с голям обем и ниско тегло за планински преходи и трекинги с много багаж. Моделът има много позиции за закачане на бивачна и трекинг екипировка от всички страни отвън. Ергономичен гръб с дишащи контактни зон..
157.00 лв
Раница ТАШЕВ Alpin 80+15L polyester зелено
Алпин е супер функционална здрава раница с голям обем и ниско тегло, похдодяща за високопланински трекинги и преходи с много багаж. Ергономичен гръб с дишащи контактни зони, регулируема носеща система, допълнителен обем, двукамерно вътрешно прос..
164.00 лв
Раница ТАШЕВ Alpin 80+15L polyester сиво-синьо
Алпин е супер функционална здрава раница с голям обем и ниско тегло, похдодяща за високопланински трекинги и преходи с много багаж. Ергономичен гръб с дишащи контактни зони, регулируема носеща система, допълнителен обем, двукамерно вътрешно прос..
164.00 лв
Раница ТАШЕВ Alpin 80+15L polyester сиво-червено
Алпин е супер функционална здрава раница с голям обем и ниско тегло, похдодяща за високопланински трекинги и преходи с много багаж. Ергономичен гръб с дишащи контактни зони, регулируема носеща система, допълнителен обем, двукамерно вътрешно прос..
164.00 лв
Раница ТАШЕВ Alpin 80+15L polyester черно-синьо
Алпин е супер функционална здрава раница с голям обем и ниско тегло, похдодяща за високопланински трекинги и преходи с много багаж. Ергономичен гръб с дишащи контактни зони, регулируема носеща система, допълнителен обем, двукамерно вътрешно прос..
164.00 лв
Раница ТАШЕВ Eiger cordura 40L червено
Дългоочакваният ъпдейт на Айгер 40 вече е факт! Катерачната раница Eiger 40 е ОБНОВЕНА с цялостен фейслифт, ъпдейт и повишена функционалност на всички опции както и с добавени нови функционални приложения. Това е един от най-разработените модели на Т..
188.80 лв
Раница ТАШЕВ Kentaurus 60 + 10L горски камуфлаж
Туристическа раница с голям обем, изработена изцяло от Cordura® - горски камуфлаж в 4 цвята: маслено зелено, кафяво, бежаво, черно, високоустойчива на голямо натоварване и интензивна употреба. Предлага всички опции за максимален комфорт: дишаща матер..
233.80 лв
Раница ТАШЕВ Mount 100 + 20L горски камуфлаж
ТАШЕВ Маунт 100+20 е туристическа раница с внушителен обем от 120 литра. Модела е създаден за дълги експедиции далеч от цивилизацията или за пътешествия, в които искате максимална независимост и затова ви трябват много екипировка и провизии. Много зд..
264.00 лв
Раница ТАШЕВ Mount 100 + 20L черно
ТАШЕВ Маунт 100+20 е туристическа раница с внушителен обем от 120 литра. Модела е създаден за дълги експедиции далеч от цивилизацията или за пътешествия, в които искате максимална независимост и затова ви трябват много екипировка и провизии. Много зд..
256.80 лв
Раница ТАШЕВ Rock Eagle 35 Cordura пустинен камуфлаж
Рок игъл 35 е един от първите и най-успешни модели раници на марката ТАШЕВ. Оптималният обем и отлична функционалност я правят предпочитан спътник на активните хора в техните разнообразни занимания било то сред природата, когато са на път или в градс..
99.00 лв
Раница ТАШЕВ Rock Eagle 35L Cordura горски камуфлаж
Моделът вече се предлага в горски камуфлаж в 4 цвята: маслено зелено, кафяво, бежаво, черно. Рок игъл 35 е един от първите и най-успешни модели раници на марката ТАШЕВ. Оптималният обем и отлична функционалност я правят предпочитан спътник на активни..
110.00 лв
Раница ТАШЕВ Rock Eagle polyester 25L черно сиво
Рок игъл 25 е универсална ежедневна раница, подходяща както за училище и за всеки ден в града, така и за екскурзии и кратки еднодневни трекинги и излети. Материали: импрегниран RipStop Polyester, ципове YKK®, катарами DURAFLEX® Дишаща материя TEBO..
57.00 лв
Раница ТАШЕВ Rocky 30L Cordura черно
Роки 30 е новото име на обновения Рок игъл 30 - един от първите и най-успешни модели на марката ТАШЕВ. Това е раницата, която е неотлъчно с теб независимо дали си сред природата, на път или в града. Мултифункционална с добре подплатен дишащ и вентила..
98.00 лв
Раница ТАШЕВ Snow 33L сиво-оранжево
Напълно обновен, освен с нова визия, но и с нови материали: нови цветове, РипСтоп Кордура, сиви ленти и катарами, нова концепция за гръден колан - променяща визията на презрамките и улесняваща употребата му, нова концепция за долната част на държач и..
108.80 лв
Раница ТАШЕВ Snow 33L сиво-синьо
Напълно обновен, освен с нова визия, но и с нови материали: нови цветове, РипСтоп Кордура, сиви ленти и катарами, нова концепция за гръден колан - променяща визията на презрамките и улесняваща употребата му, нова концепция за долната част на държач и..
108.80 лв
Раница ТАШЕВ Summit 30L черно-жълто
Туристическа раница ТАШЕВ Съмит 30 е компактна и функционална, подходяща за еднодневни излети през уикенда, около мястото, където сте отседнали, но и за екскурзионни и няколкодневни планински преходи с до 5 кг багаж, т.е. при осигурена храна. Обемът ..
89.80 лв
Раница ТАШЕВ Summit 30L черно-зелено
Туристическа раница ТАШЕВ Съмит 30 е компактна и функционална, подходяща за еднодневни излети през уикенда, около мястото, където сте отседнали, но и за екскурзионни и няколкодневни планински преходи с до 5 кг багаж, т.е. при осигурена храна. Обемът ..
89.80 лв
Раница ТАШЕВ Summit 42L горски камуфлаж
В отговор на интереса към камуфлажния принт, моделът Съмит 42 се предлага от Кордура в горски камуфлаж-4 цвята: маслено зелено, кафяво, бежово, зелено, Съмит е с оптимален 42 литров обем, но със стабилна носеща система, която осигурява комфортно носе..
159.80 лв
Раница ТАШЕВ Summit 42L сиво-синьо
Туристическа раница със среден обем, подходяща за няколко дневни трекинги, екскурзионни или за продължителни планински преходи с прецизирана бивачна екипировка. Съмит е с оптимален 42 литров обем, но със стабилна носеща система, която осигурява комфо..
139.80 лв
Раница ТАШЕВ Summit 42L черно
Туристическа раница със среден обем, подходяща за няколко дневни трекинги, екскурзионни или за продължителни планински преходи с прецизирана бивачна екипировка. Съмит е с оптимален 42 литров обем, но със стабилна носеща система, която осигурява комфо..
139.80 лв
Раница ТАШЕВ Summit 65 + 10L зелено
Здрава и функционална раница с голям обем за продължителни трекинги с много екипировка. Осигурява необходимото удобство, стабилност и комфорт по време на носене на тежък багаж дълго време. Този модел е създаден да предложи така необходимите външни дж..
178.80 лв
Раница ТАШЕВ Titan 40L cordura червено
ТИТАН 40 е нов модел раница на ТАШЕВ за 2017, супер функционална с изчистен дизайн и изработена от уникално здрав материал Cordura®. С обем 40 литра ТИТАН е подходяща за няколко дневни трекинги, екскурзионни или за планински преходи с малко бага..
127.00 лв
Раница ТАШЕВ Titan 40L cordura черно синьо
ТИТАН 40 е нов модел раница на ТАШЕВ за 2017, супер функционална с изчистен дизайн и изработена от уникално здрав материал Cordura®. С обем 40 литра ТИТАН е подходяща за няколко дневни трекинги, екскурзионни или за планински преходи с малко багаж, пр..
127.00 лв
Раница ТАШЕВ Titan 60+10L червено
ТИТАН 60 + 10 е нов модел раница на ТАШЕВ за 2017, супер функционална с изчистен дизайн и изработена от уникално здрав материал Cordura®. Основен обем 60 литра и допълнителен обем 10 литра, Титан 60+10 е класическа алпийска раница с подчертана индиви..
177.00 лв
Раница ТАШЕВ Titan 60+10L черно и синьо
ТИТАН 60 + 10 е нов модел раница на ТАШЕВ за 2017, супер функционална с изчистен дизайн и изработена от уникално здрав материал Cordura®. Основен обем 60 литра и допълнителен обем 10 литра, Титан 60+10 е класическа алпийска раница с подчертана индив..
177.00 лв
Раница ТАШЕВ Titan 85+15L червено
ТИТАН 80 + 15 е нов модел раница на ТАШЕВ за 2017, супер функционална с изчистен дизайн и изработена от уникално здрав материал Cordura®. Основен обем 80 литра и допълнителен обем 15 литра. Титан 80+15 е класическа алпийска раница с подчертана индив..
188.00 лв
Раница ТАШЕВ Titan 85+15L черно
ТИТАН 80 + 15 е нов модел раница на ТАШЕВ за 2017, супер функционална с изчистен дизайн и изработена от уникално здрав материал Cordura®. Основен обем 80 литра и допълнителен обем 15 литра, Титан 80+15 е класическа алпийска раница с подчертана индив..
188.00 лв
Раница ТАШЕВ Tracker 35L зелено
Туристическа раница ТАШЕВ Трекер 35 е с оптимален обем за еднодневни преходи около мястото, където сте отседнали, за няколкодневни планински преходи с осигурена храна, за пътешествия и всякакви outdoor дейности с компактна екипировка 5кг. Двата голем..
94.80 лв
Раница ТАШЕВ Tracker 45L polyester сиво-синьо
Средна по обем туристическа раница с добре конструирана носеща система - подплатен кръстен колан и презрамки, вентилационен гръб и дишаща материя за всички контактни зони, включително и презрамките. Оптималният и обем и функционалност я правят подход..
123.80 лв
Раница ТАШЕВ Tracker 55+ cordura сиво-синьо
Туристическа раница ТАШЕВ Трекер 55+ е с оптимален 55 литров обем, подходяща за средно тежки планински преходи. Предлага всички необходими опции за максимален комфорт: регулируема носеща система VBS system - обновена, дищаща материя на контактните зо..
187.80 лв
Раница ТАШЕВ Tracker 55+ cordura черно
Туристическа раница ТАШЕВ Трекер 55+ е с оптимален 55 литров обем, подходяща за средно тежки планински преходи. Предлага всички необходими опции за максимален комфорт: регулируема носеща система VBS system - обновена, дищаща материя на контактните зо..
187.80 лв
Раница ТАШЕВ Tracker 55+ polyester сиво
Туристическа раница ТАШЕВ Трекер 55+8 е с оптимален 55 литров обем, подходяща за средно тежки планински преходи. Предлага всички необходими опции за максимален комфорт: регулируема носеща система VBS system - обновена, дищаща материя на всички контак..
158.80 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017