Летни дишащи трекинг чорапи NORDHORN NH5 Coolmax

  • Марка: Nordhorn
  • NH5 Coolmax
  • В наличност
  • 15.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Летни дишащи трекинг чорапи NORDHORN NH5 Coolmax

NH5 Coolmax са комфортни, високотехнологични и ергономични чорапи, предназначени за трекинг, спорт и активна дейност на открито през топлите летни дни. Чорапите са изработени с внимание към детайла за да се осигури оптимален комфорт при активен спорт и отговарят на нуждите на професионални и любители спортисти, които се грижат за комфорта и здравето на краката си. Изработени с най-дишащия и най-комфортен материал за горещо време Coolmax®, който осигурява бързо транспортиране на влагата и улеснява изпаряването благодарение на специалната конструкция на влакната, от които е направена материята. Coolmax® осигурява отлична терморегулация и бързо отделяне на излишната топлина
Допълнителни скрити еластични шевове за предотвратяване усукването и свличането на чорапа. Специално подсилени са зоните на най-голямо натоварване и натиск, протектори за пръстите и петата, предпазващи от появата на пришки и мехури.
Състав:
Coolmax - 80%
полиамид - 15%
ликра - 5%

производител: Nordhorn - Полша

Nordhorn е марка, която е създадена благодарение на дългогодишен опит в производството на чорапи от най-високо качество. Непрекъснатото внедряване на най-новите научни постижения, въвеждането на нови технологии и влакна, както и най-модерното плетиво правят чорапите популярни сред професионалните спортисти и сред любителите на активен спорт и отдих. Чорапите Nordhorn се произвеждат в сътрудничество с най-напредналите производители на влакна в света (HiTech Fibre), които успешно включат иновациите си в разработването на тези продукти.
Благодарение на използваните технологични влакна и внедряването на развити технологии, чорапите предпазват стъпалата и краката не само от такива фактори като температура или влажност, но също така гарантират перфектен комфорт по време на употреба.

Nordhorn

Още от Nordhorn

Летни дишащи трекинг чорапи NORDHORN NH8 Coolmax

NH8 Coolmax са комфортни, високотехнологични и ергономични чорапи, предназначени за трекинг, спорт и активна дейност на открито през топлите летни дни. Чорапите са изработени с внимание към детайла за да се осигури оптимален комфорт при активен спорт и отговарят на нуждите на професионални и любители спортисти, които се грижат за комфорта и здравето на краката си. Изработени с най-дишащия и най-комфортен материал за горещо време Coolmax®, който осигурява бързо транспортиране на влагата и улеснява изпаряването благодарение на специалната конструкция на влакната, от които е направена материята. Coolmax® осигурява отлична терморегулация и бързо отделяне на излишната топлина. Добавени сребърни нишки елиминират бактериите и миризмите причинени от тях.  Допълнителни скрити еластични шевове за предотвратяване усукването и свличането на чорапа. Двоен двусегментов скрит шев в маншета, което позволява на чорапа да се приспособи към всяка форма на прасеца. Допълнителен специален слой в задната част предпазва Ахилесовите сухожилия от контузии, охлузвания и наранявания. Специално подсилени са зоните на най-голямо натоварване и натиск, протектори за пръстите и петата, предпазващи от появата на пришки и мехури. Състав: Coolmax - 80% полиамид - 12% ликра - 5% сребърни нишки - 3% производител: Nordhorn - Полша Nordhorn е марка, която е създадена благодарение на дългогодишен опит в производството на чорапи от най-високо качество. Непрекъснатото внедряване на най-новите научни постижения, въвеждането на нови технологии и влакна, както и най-модерното плетиво правят чорапите популярни сред професионалните спортисти и сред любителите на активен спорт и отдих. Чорапите Nordhorn се произвеждат в сътрудничество с най-напредналите производители на влакна в света (HiTech Fibre), които успешно включат иновациите си в разработването на тези продукти. Благодарение на използваните технологични влакна и внедряването на развити технологии, чорапите предпазват стъпалата и краката не само от такива фактори като температура или влажност, но също така гарантират перфектен комфорт по време на употреба. ..

15.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: чорапи, Nordhorn, чорапи Nordhorn,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019