Trekmates

СписъкИкони
Показва:
Подредба:
Бельо за спален чувал [мумия] TREKMATES microfleece
Олекотено, бързосъхнещо, дишащо бельо за спален чувал тип мумия. Изработено от първокласен, разтеглив микрофлийс осигуряващ допълнителна топлина и комфорт през нощта. Освен че осигурява комфорт, употребата на спално бельо под..
39.00 лв
Бельо за спален чувал [прав] TREKMATES cotton/polyester
Бельо за спален чувал от фина материя, комфортно и дишащо, събира се в малка торбичка и не заема много място. Тежи само 220 грама. Освен че осигурява комфорт, употребата на спално бельо поддържа добра хигиена и удължава живота&nbs..
29.00 лв
Воден резервоар за раница - TREKMATES 2L
Кемълбек - хидратираща система за бърз и лесен достъп до вода по време на движение без да се налага да отваряте раницата. Алтернатива на бутилката за вода, но без загуба на време и излизане от ритъм при спиране. Изработен от антибак..
32.00 лв
Воден резервоар за раница - TREKMATES 3L
Кемълбек - хидратираща система за бърз и лесен достъп до вода по време на движение без да се налага да отваряте раницата. Алтернатива на бутилката за вода, но без загуба на време и излизане от ритъм при спиране. Изработен от антибак..
38.00 лв
Възглавница надуваема TREKMATES Deluxe
Лека и компактна надуваема възглавница с отделна мека и приятна на допир бързосъхнеща памучна калъфка. Подходяща за туризъм, къмпинг и пътуване. Надувате възглавницата до комфортно за Вас положение за спане и обличате в добре подп..
14.00 лв
Възглавница полар TREKMATES Deluxe
Супер лека бързосъхнеща, луксозна възглавница за къмпинг и туризъм. Мека на допир, осигурява добра изолация, комфорт и пълноценен, възстановяващ сън. Окомплектована с компактно калъфче. Размери - 40 х 30 см Тегло - 130 гр Материал - Po..
14.00 лв
Гети за туризъм TREKMATES Rannoch Moor
Гетите Ренек Мур са изработени от олекотена полиамидна материя с водоустойчива, дишаща мембрана. С тях се чувствате комфортно през целия ден. С дублирано затваряне: цип и самозалепваща лента. Фиксирането в горната част става с лас..
42.00 лв
Гети за туризъм TREKMATES Torridon
Универсални гети на Trekmates подсилени в областа на глезена за повече здравина и устойчивост при всякакви дейности на открито. Дишащи и водоустойчиви подходящи за ползване през всички сезони. Дублирано затваряне - с цип и са..
58.00 лв
Дъждобран за раница до 65L TREKMATES
Покривало за раници с обем 40-65 L на Трекмейтс. Дъждобрана за раници гарантира 100% защита при проливен дъжд. Лек и компактен, предлага се в калъфче, бързосъхнещ, изработено от здрав полиамиден материал. Лесно за поставяне - прис..
28.00 лв
Дъждобран за раница до 85L TREKMATES
Покривалото на Трекмейтс за раници с обем 65-85L гарантира 100% защита на раницата при проливен дъжд.  Леко, компактно, предлага се в калъфче, бързосъхнещо, изработено от здрав полиамиден материал. Лесно за поставяне, пристяга се ..
31.00 лв
Дъждобран пончо TREKMATES Basic
Нов модел класически дъждобран тип пончо, 100% водоустойчив с лепени шевове и 2000мм воден стълб. Няма разширение, предвидено за раница, но е достатъчно широк, за да покрие Вас заедно с малка раница при нужда. Слага се през глават..
33.00 лв
Дъждобран пончо TREKMATES Deluxe
Deluxe е един от най-функционалните дъждобрани тип пончо. Нахлузва се отгоре, но е с ръкави. С разширение за раница с обем до 85 литра, което се прибира с цип когато го ползвате без раница на гръб. Качулката е с козирка и се пристяга с..
66.00 лв
Дъждобран пончо TREKMATES Pak Poncho
Дъждобран тип пончо за защита от дъжд. Лепени шевове - 100% водоустойчив Достатъчно широк за да Ви покрие добре заедно с раницата на гърба Ви Лек полиестерен материал Торбичка за носене и съхранение един универслаен размер Trekmates - ..
59.00 лв
Комплект прибори от поликарбонат TREKMATES
Ултралеки, но здрави и устойчиви пластмасови прибори за хранене с поликарбонатна конструкция, захванати заедно с халка..
6.00 лв
Крачкомер TREKMATES Active
Малък, лек и удобен крачкомер - LCD дисплей - Калкулатор на изгорените калории - Брояч на направените стъпки - Сензор за ходене или бягане - Сензор измерващ пулса - Настройване на режим тегло / дължина на стъпката производител: Trekmates -..
16.00 лв
Телескопични туристически щеки 2бр TREKMATES Peak Walker
Trekmates Peak Walker е нов модел телескопични туристически тройно сгъваеми щеки. Телескопичните щеки улесняват ходенето при дълги преходи и ходене по пресечени местности. Този комплект телескопични щеки е окомплектован с кръгчета за..
53.00 лв
Хамак TREKMATES Expedition
Здрав, двоен, лек и компактен, лесен за обслужване хамак. Двуслоен за гарантирана здравина, с отвор за поставяне на стелка за допълнителен комфорт и топлина. Предвиден за нощуване на открито. Предлага се с вентилационно калъфче, с д..
58.00 лв
Бельо за спален чувал тип прав TREKMATES Ultrasoft
Бельо за спален чувал тип Прав, луксозно, изработено от коприна. С изключително ниско тегло, супер компактно, дишащо и бързосъхнещо. Внася допълнително топлина към спалния чувал, извежда влагата бързо за да предотврати усещане за студ и дискомфорт. У..
49.00 лв
Бивак баг TREKMATES
За всички, които обичат да нощуват на открито. Калъфът ще запази спалния чувал на 100% сух, като в същото време позволява свободното циркулиране на въздух. Размерите и формата му са подходящи за спални чували тип мумия. Освен всичко това, калъфът пре..
69.00 лв
Воден резервоар TREKMATES 1.2L
Кемълбек - хидратираща система за бърз и лесен достъп до вода по време на движение. Алтернатива на бутилката за вода, но без загуба на време и излизане от ритъм при спиране. Изработен от антибактериален материал. Вместимост: 1.2L Лек, компактен Зд..
32.00 лв
Воден резервоар за раница - TREKMATES 1.2L
Кемълбек - хидратираща система за бърз и лесен достъп до вода по време на движение без да се налага да отваряте раницата. Алтернатива на бутилката за вода, но без загуба на време и излизане от ритъм при спиране.  Изработен от ант..
32.00 лв
Гети детски TREKMATES Rannoch Moor
Гетите Ренек Мур са изработени от олекотена полиамидна материя с водоустойчива, дишаща мембрана. С тях се чувствате комфортно през целия ден. С дублирано затваряне - с цип и самозалепваща лента. Фиксирането в горната част е с ластичен шнур и стопер з..
39.00 лв
Дамска термо-блуза TREKMATES Element
Мултифункционална блуза с дълъг ръкав, подходяща за самостоятелна употреба при по-високи температури и за първи слой термозащитно облекло в студено време. Класически модел, изработен с плоски шевове за повече комфорт. Регулира телесната температура и..
29.00 лв
Дъждобран за раница до 45L TREKMATES
Покривало за раници с обем до 45L на Трекмейтс. Дъждобрана за раници гарантира 100% защита при проливен дъжд. Лек и компактен, предлага се в калъфче, бързосъхнещ, изработено от здрав полиамиден материал. Лесно за поставяне - пристягате го с ластична ..
25.00 лв
Загряващо пакетче TREKMATES - 20g
Загряващото пакетче се активира при контакт с вода. Използва се с 40 ml вода само в специалните външни пластмасови контейнери на продуктите, за които е предназначено. Те са изработени от термоустойчива пластмаса. Консуматив за Система за готвене без..
3.00 лв
Загряващо пакетче TREKMATES - 50g
Загряващото пакетче се активира при контакт с вода. Използва се със 120 ml вода само в специалния външен пластмасов контейнер на продукта, за които е предназначено, защото той е изработен от термоустойчива пластмаса. Консуматив за Система за готвене ..
5.00 лв
Компас TREKMATES Expedition
Лек и компактен експедиционен компас с вградена лупа за по-подробно разчитане на карти. Разполага с две скали - в сантиметри и инчове. Мащабиране - 1:25 000, 1:50 000 Луминисцентни посоки за употреба при лоши светлинни условия. Гумени подложки за..
11.00 лв
Мъжка термо-блуза TREKMATES Element
Мултифункционална блуза с дълъг ръкав, подходяща за самостоятелна употреба при по-високи температури и за първи слой термозащитно облекло в студено време. Класически модел, изработен с плоски шевове за повече комфорт. Регулира телесната температура и..
29.00 лв
Мъжки термо-клин TREKMATES Element
Мултифункционален клин, подходящ за активен спорт през всички сезони. Класически модел, изработен с плоски шевове за повече комфорт. Регулира телесната температура и я поддържа в комфортен диапазон посредством ефективното и постоянно влаготранспортир..
25.00 лв
Ръкавици TREKMATES Chamonix GORE-TEX
Chamonix е един от най-добрите модели на Trekmates® - с ергономична форма с извити пръсти, с кожена прилепваща повърхност на дланта и пръстите - гаранция за сигурен захват. С мека и топла подплата, те предпазват ръцете от проникване на вода и вятър п..
89.00 лв
Ръкавици TREKMATES Chamonix GORE-TEX
Високотехнологични ръкавици с вградена, дишаща мембрана, гарантираща 100% водоустойчивост. Многофункционални, подходящи за планинарство, ски, катерене и всякакви дейности на октрито в студено време. Дланите и пръстите са подсилени с допълнителна PU /..
87.00 лв
Ръкавици TREKMATES DRY Classic
Ръкавици за ски изработени са от лек, но здрав рипстоп полиамиден материал, ръкавиците DRY Classic са с водоустойчива  и не пропускаща вятър мембрана DRY®, разработена и патентована от английската фирма Trekmates. Мембраната DRY®&..
53.00 лв
Ръкавици TREKMATES Dry Shieldtek Mitt
Ръкавици без пръсти, които от вътре са разделени за всеки пръст: получавате повече топлина от това, че всички пръсти са на едно място, но при усещането за комфорт на ръкавиците с пръсти. Избегнато е по този начин и неприятното усещане за слепване н..
65.00 лв
Ръкавици TREKMATES Lomond
Ръкавици с водоустойчива мембрана DRY®, патент на Trekmates, която не пропуска вятър, вода и влага от вън навътре, но осигурява преминаването на влагата от изпаренията на тялото при потене от вътре навън и  позволява на кожата да диша сво..
78.00 лв
Ръкавици TREKMATES Protek black GORE-TEX
Високотехнологични ръкавици с вградена, дишаща мембрана, гарантираща 100% водоустойчивост. Многофункционални, подходящи за планинарство, ски, катерене и всякакви дейности на октрито в студено време. Дланите и пръстите са подсилени с допълнителна..
96.00 лв
Ръкавици TREKMATES Protek blue GORE-TEX
Високотехнологични ръкавици с вградена, дишаща мембрана, гарантираща 100% водоустойчивост. Многофункционални, подходящи за планинарство, ски, катерене и всякакви дейности на октрито в студено време. Дланите и пръстите са подсилени с допълнителна PU /..
89.00 лв
Система за готвене без огън TREKMATES
Иновативен продукт, създаден от Английския бранд Трекмейтс - специалисти в outdoor аксесоарите. Системата представлява комплекс от два съда един в друг с херметичен капак, които работят с 1 бр. затоплящо пакетче. За изработката са използвани само вис..
46.00 лв
Стелки за обувки (комплект) TREKMATES Double Shock
Стелките Double Shock на Trekmates са подходящи за ползване с туристически обувки за повече комфорт при ходене по планински терени. Направени от високотехнологичен полимерен гел, който е като течен, благодарение на което абсорбира всякакви нерав..
32.00 лв
Стелки за обувки (комплект) TREKMATES Super Shock
Trekmates® Super Shock Insole са омекотяващи стелки подходящи за туристически обувки, маратонки и всякакви обувки за спорт и ежедневна употреба. Стелка с 3D релеф, която пружинирайки функционира като амортесьор и омекотява удара на крака при хо..
26.00 лв
Телескопична туристическа щека TREKMATES Hiker
Trekmates Hiker е трисекционна телескопична туристическа щека с амортисьор /anti-shock/ за намаляване на натиска и напрежението в лактите и колената, подходяща за еднодневен  туризъм и многодневни преходи. Удобна ергономична ръкохватка с фиксир..
34.00 лв
Телескопична туристическа щека TREKMATES Locklite
Нов модел на Trekmates супер компактна ултра лека телескопична щека с четири секции - само 37см дълга в сгънат вид. Уникално и бърза система за разгъване и сгъване, лесна за работа дори и с дебели ръкавици. Система за бързо разгъване - разгъва..
69.00 лв
Термо бутилка TREKMATES 400ml
Двустенна термо бутилка, произведена от сиртифициран готварски материал, без съдържание на Бисфенол А /BPA/. С добре уплътнена, контрастна капачка със специална система за отваряне с една ръка:  Палецът и показалецът се поставят на обозначените ..
34.00 лв
Термобельо комплект TREKMATES Snowpro Unisex
"Snowpro" на Trekmates е базисен модел комплект за първи слой облекло при активна дейност на открито. Унисекс модел със свободна кройка - дава свобода на движенията и универсалност. Изработен от 100% полиестерна прежда, разтягаща се в четирите посоки..
45.00 лв
Термос за храна TREKMATES
Малък и компактен термос за храна с голям и удобен отвор. Двустенен и добре изолиращ, запазва температурата на храната за дълго време /топла: до 12 часа и студена:до 24 часа/. В капачката е вградена сгъваема лъжица. Произведен от сертифициран готварс..
36.00 лв
Термочаша за готвене без огън TREKMATES
Иновативен продукт, създаден от Английския бранд Трекмейтс - специалисти в outdoor аксесоарите. Термочашата действа на същия принцип като системата за готвене - представлява комплекс от два съда един в друг с херметичен капак, които работят с 1 бр. з..
28.00 лв
Туристически гети  TREKMATES Gore-Tex Short
100% водоустойчиви, с мембрана от трипластов Gore-tex, гарантиращ свободното дишане на кожата и когато сте с тях през целия ден. Осигуряват пълна защита от дъжд, сняг и прах в обувките при гарантиран постоянен комфорт.  - затваряне - самозале..
42.00 лв
Туристически гети TREKMATES Cairngorn GTX
100% водоустойчиви, с мембрана от трипластов Gore-tex, гарантиращ свободното дишане на кожата и когато сте с тях през целия ден. С трипластова мембрана Gore-tex - дишаща и водоустойчива. Осигуряват пълна защита от дъжд и сняг в обувките при гарантира..
67.00 лв
Туристически гети TREKMATES DRY Expedition
Гетите DRY™ Expedition са изработени от много здрав и устойчив материал, двойно подсилени в долната част. С вградена водоустойчива, дишаща мембрана, патент на Trekmates, пропускаща влагата и изпаренията на тялото навън и позволяваща му да диша свобод..
66.00 лв
Туристически гети TREKMATES Grasmere Short
Гетите Грасмеър са изработени от олекотена полиамидна материя с водонепромокаема, дишаща мембрана. С тях се чувствате комфортно през целия ден.   - Дублирано затваряне - с Тик-Так копчета и самозалепваща лента   - Фиксиране към обувката: ..
33.00 лв
Шапка TREKMATES Adventurer Gore-tex
С Gore-Tex мембрана и UV защита, тази високотехнологична шапка осигурява абсолютен комфорт и гарантирано ви поддържа сухи при всякакви атмосферни условия.  Благодарение на най-добрата мембрана кожата на главата диша свободно, като същевременно с..
59.00 лв
Шапка TREKMATES Atacama - beige
Лятна, легионерски стил с вграден пустинен шал, който се прибира в самата шапка посредством цип, разположен по цялата задна дължина. Така от легионерска шапка, предпазваща тила от слънцето, се превръща в безйболна.  Много компактна и лека с тро..
38.00 лв
Шапка TREKMATES Atacama - green
Лятна, легионерски стил с вграден пустинен шал, който се прибира в самата шапка посредством цип, разположен по цялата задна дължина. Така от легионерска шапка, предпазваща тила от слънцето, се превръща в безйболна. Много компактна и лека с тройн..
38.00 лв
Шапка TREKMATES Atacama - grey
Лятна, легионерски стил с вграден пустинен шал, който се прибира в самата шапка посредством цип, разположен по цялата задна дължина. Така от легионерска шапка, предпазваща тила от слънцето, се превръща в безйболна. Много компактна и лека с тройн..
38.00 лв
Шапка сгъваема TREKMATES Colorado
Много компактна и лека шапка с тройно сгъваема козирка, която позволява редуциране на обема и достигане на размерите до джобен формат. Материята е с висок UV фактор - 40+, предпазващ от вредните слънчеви лъчи. Шапката е и с два мрежести панела, осигу..
31.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017