Vango

СписъкИкони
Показва:
Подредба:
Алуминиева бутилка за течности VANGO - 1L
Алуминиева бутилка за течности с вместимост 1 литър. Подходящи и безвредни при употреба и със студени и с топли напитки. Вътрешното покритие е издръжливо на температура до 170 градуса. Изработена от алуминий за да е супер лека, с ..
14.00 лв
Бельо за спален чувал [мумия] VANGO cotton
Заема минимално място, осигурява хигиена, комфорт, повече топлина и по-дълъг живот на чувала: Хигиена: при продължителни експедиции, когато се налага да спите в чувала нощ след нощ, перете/сменяте само бельото, не целия чувал. Ко..
32.00 лв
Бельо за спален чувал [прав] VANGO
Не заема много място и не тежи, а осигурява комфорт, добра хигиена и удължава живота на чувала. При продължителни експедиции със спане при походни условия нощ след нощ, перете и/или сменяте само бельото, а не целия чувал. Размери сгънат: 20 х 12 см ..
36.00 лв
Воден резервоар за раница - VANGO Hydration 2L
Нов модел Кемълбек - хидратираща система за хендс-фри достъп до вода по време на движение с уникален, плазгащ механизъм за затваряне, осигуряващ 100% защита от разливане.  Изработен от антибактериален материал.  БЕЗ съдържание на Бисфенол..
36.00 лв
Възглавница полар VANGO - черно
Възглавница от полар - мека и приятна на допир. Лека и компресивна, комфортна и компактна в сгънат вид - подходяща не само за къмпинг, но и за носене в раница. Предлага се в калъфче. Материали: горен - Fleece, долен - водоустойчив&n..
18.00 лв
Възглавница самонадувна VANGO
Самонадувна възглавница, изработена от материалите и на принципа на самонадувните постелки, тази възглавница осигурява комфорт и дълбок спокоен сън, въстстановяващ силите след тежък ден. Със специално покритие на долната част, за да н..
16.00 лв
Възглавница самонадувна VANGO [зелено]
Самонадуваща възглавница, лека и компактна в сгънат вид, подходяща и за къмпинг и за носене в раница. Изработена от материалите и на принципа на самонадувните постелки, тази възглавница осигурява комфорт и дълбок спокоен сън, въст..
16.00 лв
Възглавница сгъваема VANGO Fold Away Compact [зелено/черно]
Лека и компактна сгъваема възглавница, подходяща както за къмпинг, така и за носене в раница. Калъфчето на възглавницата е пришито към задната част на възглавницата така, че когато я ползвате, то остава отдолу и не пречи. За да я ..
12.00 лв
Възглавница сгъваема VANGO Fold Away Compact [синьо/черно]
Лека и компактна сгъваема възглавница, подходяща както за къмпинг, така и за носене в раница. Калъфчето на възглавницата е пришито към задната част на възглавницата така, че когато я ползвате, то остава отдолу и не пречи. За да я ..
12.00 лв
Възглавница сгъваема VANGO Fold Away Compact червено и черно
Лека и компактна сгъваема възглавница, подходяща както за къмпинг, така и за носене в раница. Калъфчето на възглавницата е пришито към задната част на възглавницата така, че когато я ползвате, то остава отдолу и не пречи. За да я ..
12.00 лв
Газов котлон VANGO Compact
Олекотен компактен и лесен за употреба туристически газов котлон със собствено контейнерче за съхранение. Тежи само 103 грама и може да се носи и в джоба. 1 литър вода кипи за 4 мин.  Ветроустойчив благодарение на вградени пластин..
39.00 лв
Газов котлон VANGO Ultralite
Олекотен компактен и здрав туристически газов котлон със собствено калъфче. Тежи само 73 грама и може да се носи и в джоба. 1 литър вода завира за 3 мин. Ветроустойчив благодарение на вградени пластини в дюзата за стабилен пламъ..
54.00 лв
Газов котлон сгъваем VANGO Folding
Сгъваем газов туристически котлон. Стабилен и устойчив, предназначен за ползване на неравен терен и за стабилност при приготвяне на храна в големи съдове. Този модел е най-стабилен от преносимите котлони. Газовата бутилка не ..
49.00 лв
Дъждобран за раница 40-55L VANGO - orange
Покривало-дъждобран за раница с обем 40-55L, гарантира 100% защита на раницата при проливен дъжд. Леко, компактно, предлага се в калъфче, бързосъхнещо, изработено от здрав полиамиден материал. Лесно за поставяне - пристягате го с ..
25.00 лв
Дъждобран за раница VANGO 60+L -  orange
Покривало/дъждобран за раница с обем 60+L, гарантира 100% защита на раницата при проливен дъжд. Леко, компактно, предлага се в калъфче, бързосъхнещо, изработено от здрав полиамиден материал. Лесно за поставяне - пристягате го с ла..
28.00 лв
Комплект прибори за хранене VANGO
Личен комплект вилица, лъжица и нож от неръждаема стомана, които се закачват заедно, когато не се използват. Здрави, дълготрайни, компактни, лесни за поддръжка. Предлагат се в калъфче. Vango - Англия ..
11.00 лв
Комплект рейки за палатка (фибростъкло) - VANGO 7.9ммх65см
Комплект рейки за палатка от фибростъкло Съдържа 5 бр. рейки, достатъчно количество ластична корда за свързването им и специална телена кука за помощно средство. Рейки от фибростъкло - комплект 5 бр Размер: 7.9 мм х 65 см code - 4862 &n..
15.00 лв
Комплект съдове от тефлон за трима незалепващо покритие, леко тегло, с индивидуални сгъваеми дръжки, прибиращи се около корпуса на съда. Подсилени дъна, капаци с пластмасови дръжки, събират се един в друг. Ако сте по-малко хора или ще прави..
49.00 лв
Кръгчета за щеки VANGO - комплект 2 бр
Комплект резервни кръгчета за щеки за подмяна на износени или загубени такива. За всички модели ВАНГО щеки. Производител: Vango - UK   ..
6.00 лв
Лампа за къмпинг с динамо и соларен панел VANGO 36 светодиода
Лампа VANGO 36 светодиода с динамо и соларен панел. Екологично и енергоспестяващо осветление за къмпинг. Изключително функционално със сгъваема дръжка за динамото. зарежда се с динамо - 2 мин. навъртане на динамо-дръжката осигурява 25 мин..
62.00 лв
Мех за вода 12L - VANGO
Сгъваем пластмасов контейнер за пренасяне и съхранение на вода по време на къмпиране и пътешествия. Когато не се използва се сгъва и не заема място. Капачката е с клапа и не я махате при употреба, а я ползвате за кран за пуск..
19.00 лв
Мех за вода 15L - VANGO
Сгъваем пластмасов контейнер за пренасяне и съхранение на вода по време на къмпиране и пътешествия. Когато не се използва се сгъва и не заема място. Капачката е с клапа и не я махате при употреба, а я ползвате за кран за пуск..
17.00 лв
Механична магнезиева запалка VANGO
Магнезиева запалка с която произвеждате искра при всякакви атмосферни условия, дори когато цялата екипировка е мокра и нямате на разположение нито кибрит, нито запалка. Атрибут за оцеляване. Лесна за употреба. Носете я за всеки случа..
20.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Alpha 250 green
Alpha 250 е куполна палатка за двама или трима души - комфортна двуместна или компактна триместна палатка. Алфа 250 е палатка за къмпинг и туризъм с нечуплива предна рейка, по-висок вход и по-удобно усъвършенствано предверие. Пред..
164.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Ark 200 blue
Арк 200 е обновена с по-висок вход и нечуплива предна рейка. Устойчива двуслойна, двуместна палатка с тунелна конструкция, много лесна и бърза за разпъване, с голямо светло предверие с големи прозорци и преден борд за по-добра защита и..
226.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Banshee 200
Banshee 200 е лека двуместна трекинг палатка с някои подобрения, централният голям отдушник е заменен с 2 по-малки странични за по-добър обмен на въздуха. Освен това е добавен още един страничен обтегач за още по-добро странично изпъва..
328.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Beat 200
Нов модел еднослойна двуместна палатка, невероятно лесна и бърза както за разпъване, така и за прибиране. Устойчива на вятър със стабилна куполна конструкция. Вградени отдушници.  Водоустойчивост - 3000 мм воден стълб с лепени ше..
124.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Blade 200
Blade 200 е от серията палатки висок клас с леко тегло, компактна и удобна за носене в раница и нощуване при всякакви атмосферни условия. Много лека двуместна, двуслойна палатка с една рейка, бърза и лесна за ръзпъване, със светло..
279.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Halo 200
Хейлоу 200 е комфортна олекотена палатка от висок клас с 5000мм воден стълб и стабилна конструкция с два входа и две предверия.  Уникалнатa куполна конструкция с три преплетени рейки осигурява стабилност и просторно вътрешно пространс..
417.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Lima 200
 Lima 200 е двуместна палатка със супер стабилна конструкция, с една рейка. С една единствена рейка, минаваща по цялата дължина на палатката, Лима 200 e супер лесна за разпъване и прибиране. Двуслойна с водоустойчивост - 3000мм воден ..
166.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Pop 200 DS
Pop 200 DS е двуслойна, саморазпъваща се двуместна палатка. Този тип конструкция е много подходящ за хора, които нямат точно определен маршрут, а решават спонтанно в последния момент къде ще нощуват - на следващата минута имат разпъната пал..
159.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Rock 200
Rock 200 е нов модел двуместна двуслойна палатка с куполна конструкция, подходяща за тези, който търсят здравина и надеждност в компактни размери.  Водоустойчивост - 3000мм воден стълб с лепени шевове. Първо се разпъва долния слой, ко..
116.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Soul 200 blue
Soul 200 е двуместна палатка, идеална за къмпинг и туризъм. Само 2 кг, двуслойна, с лепени шевове, водоустойчива и стабилна, освен това и на много добра цена. С тунелна конструкция от две рейки, Soul 200 е много лесна за разпъване, отн..
148.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Soul 200 green
 Soul 200 е двуместна палатка, идеална за къмпинг и туризъм. Само 2 кг, двуслойна, с лепени шевове, водоустойчива и стабилна, освен това и на много добра цена. С тунелна конструкция от две рейки, Soul 200 е много лесна за разпъване, от..
148.00 лв
Палатка двуместна - VANGO Tempest 200 green
Темпест 200 е олекотена, двуместна, комфортна, сигурна и напълно водоустойчива, лека и лесна за обслужване всесезонна палатка обновена с Venturi Vent System и ново предверие. Venturi Vent System е уникална система за вентилация разполо..
372.00 лв
Палатка едноместна - VANGO Blade 100
Blade 100 е чудесно попълнение към серията леки палатки от висок клас. light модел висок клас трекинг палатка с 5000 мм воден стълб.  Едноместна палатка с една рейка, бърза и лесна за ръзпъване, лека и устойчива, с много светлоотразит..
239.00 лв
Палатка едноместна - VANGO Soul 100
Soul 100 е лека и компактна едноместна двуслойна палатка на Ванго - базисен модел на много добра цена и необходимия минимум комфорт, устойчивост и надеждност. Само с две рейки и тунелна форма Soul 100 е много лесна за разпъване - отнема не пове..
125.00 лв
Палатка петместна - VANGO Avington 500
 Avington 500 е комфортна фамилна палатка, която предлага много пространство за всичките ви вещи, дейности и занимания. Вградена тента за слънце с площ, която покрива 1 м х 3 м. Авингтън 500 предлага неоспоримо най-добрия комфорт ..
843.00 лв
Палатка петместна - VANGO Beta 550 XL
Бета 550 XL е с комфортната височина 2 метра и стабилизираща система TBS от обтягащи ленти на дъгите, които правят конструкцията високоустойчива на силен вятър и лоши атмосферни условия. Това я прави на практика една комфортна фамилна палат..
536.00 лв
Палатка петместна - VANGO Drummond 500
Дрюмонд 500 е петместна двуслойна тунелна палатка с идеалната височина от 210см, предлагаща високо ниво на комфорт, функционалност и стабилност. Просторна, светла, комфортна и удобна фамилна палатка за почивка на планина и море.  ..
659.00 лв
Палатка триместна - VANGO Alpha 300 blue
Alpha 300 е лека, компактна и комфортна,  която може да се ползва комфортно от двама или по-компактно от трима. Алфа 300 е бърза и лесна за разпъване стабилна куполна палатка с вътрешната височина 110см. Специалната форма на предната рейка с чуп..
209.00 лв
Палатка триместна - VANGO Alpha 300 green
Alpha 300 е лека, компактна и комфортна, която може да се ползва комфортно от двама или по-компактно от трима. Алфа 300 е бърза и лесна за разпъване стабилна куполна палатка с вътрешната височина 110см. Специалната форма на предната рейка с чупка в н..
209.00 лв
Палатка триместна - VANGO Ark 300 blue
Arc 300 е триместна тунелна палатка - една от най-лесните за разпъване и прибиране палатки. Тунелна палатка с две успоредни дъги, рейките са с чупка в най-горната точка. Тази специфична форма намалява в пъти напрежението в дъгите и ги прави на&..
269.00 лв
Палатка триместна - VANGO Ark 300+
Arc 300+ е комфортна палатка с два входа и огромно предверие, голямо почти колкото спалното. Всички дейности и багаж са в предверието, а спалното остава постоянно затворено, за да не влизат насекоми и прах. Два входа осигуряват мигнове..
348.00 лв
Палатка триместна - VANGO Banshee 300 green
Banshee 300 е триместна двуслойна палатка с леко тегло и много компактна в сгънат вид, бърза и лесна за разпъване. Центраният голям отдушник е заменен с 2 по-малки странични запо-добър обмен на въздуха. Освен това е добавен още един страничен&n..
372.00 лв
Палатка триместна - VANGO Beat 300
Beat 300 е триместна палатка със стабилна куполна конструкция с две рейки, невероятно лесна и бърза за разпъване и за сгъване. Еднослойна водоустойчива палатка подходяща за къмпиране през лятото. Водоустойчивост - 3000мм воден стълб и лепени шевове...
148.00 лв
Палатка триместна - VANGO Beta 350 XL blue
Beta 350 XL обновена с TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на дъгите. Те правят конструкцията високоустойчива на силен вятър и лоши атмосферни условия. По-високо предверие, благодарение на по-дългата крайна рейка. ..
337.00 лв
Палатка триместна - VANGO Beta 350 XL orange
Beta 350 XL обновена с TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на дъгите. Те правят конструкцията високоустойчива на силен вятър и лоши атмосферни условия. По-високо предверие, благодарение на по-дългата крайна рейка. Новата Б..
337.00 лв
Палатка триместна - VANGO Halo 300
Палатка Halo 300 е комфортна олекотена палатка от висок клас. Уникалната куполна конструкция с три преплетени рейки осигурява стабилност и просторно вътрешно пространство. Палатката може да се ползва и от четирима, като стелките се раз..
545.00 лв
Палатка триместна - VANGO Rock 300 blue
Rock 300 е триместна двуслойна палатка, подходяща за тези, който търсят здравина и надеждност в компактни размери. Класически модел куполна палатка - конструкция с две рейки. Допълнителна рейка минаваща в горната част на палатката осиг..
136.00 лв
Палатка триместна - VANGO Sigma 300+
 Sigma 300 е двуслойна куполна палатка с два срещуположни входа и две предверия. Бърза и лесна за разпъване с водоустойчивост 3000 мм воден стълб и лепени шевовеи стабилна куполна конструкция, тази палатка гарантира комфортно..
328.00 лв
Палатка триместна - VANGO Soul 300 blue
Soul 300 е лека и компактна триместна двуслойна палатка с тунелна конструкция, много лесна за разпъване, отнема не повече от 5 минути. Разпъвате първо долния слой. Горният слой е импрегниран и водоустойчив 2 000мм, с лепени шевове. П..
159.00 лв
Палатка триместна - VANGO Soul 300 green
Soul 300 е лека и компактна триместна двуслойна палатка с тунелна конструкция много лесна за разпъване, отнема не повече от 5 минути. Разпъвате първо долния слой. Висок борд на входа предпазващ от проникване на насекоми и вода&nbs..
168.00 лв
Палатка триместна - VANGO Tempest 300
Tempest 300 е триместна, двуслойна всесезонна палатка - комфортна, сигурна, лека и лесна за обслужване. Темпест 300 е олекотена палатка от висок клас. Срещу 3.48 кг получавате забележителна устойчивост, удобство и комфорт. Комфорт -..
439.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Alpha 400
Alpha 400 е стабилна, двуслойна куполна палатка, която става за всичко за къмпинг, за уикенд, за трекинг, за риболов. С нечуплива предна рейка и подобрено по-удобно предверие, по-висок вход и по-големи прозорци. Лека, компактна и ..
235.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Ark 400
Ark 400 е четириместна тунелна палатка с две успоредни дъги, една от най-лесните палатки за разпъване и сгъване. Рейките са с чупка в най-горната точка. Тази специфична форма намалява напрежението в дъгите и ги прави на практика нечупливи.&..
328.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Ark 400+
Arc 400 плюс е комфортна четириместна палатка с два входа и огромно предверие, голямо почти колкото спалното, супер удобно за багаж и всички дейности, а спалното помещение остава постоянно затворено, за да не влизат насекоми и прах. Ви..
386.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Beta 450 XL blue
Beta 450 XL е комфортна четириместна двуслойна тунелна палатка в която при необходимост могат да спят и повече.  Основно преимущество е огромното предверие, с размери колкото спалното. Винаги можете да приютите още четирима в него. Бе..
426.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Drummond 400
Дрюмонд 400 е двуслойна тунелна палатка с уникална височина 2 м. предлагаща високо ниво на комфорт. Просторна, светла и стилна, обновена е с т.нар. TBS system стабилизираща система от обтягащи ленти на обръча. Те правят конструкцията н..
549.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Langley 400
Langley 400 е перфектна фамилна палатка с тента за слънце.  Много светла, стилна и функционална, Лангли 400 предлага достатъчно пространство за всичките ви вещи, дейности и занимания. Този модел палатка има тента за слънце, което неосп..
788.00 лв
Раница VANGO Explorer 50+8L blue
Туристическа раница с леко тегло, двукамерен обем и два сгъваеми странични джоба с цип. Нов гръб с вентилационен канал от повдигаща пяна и дишаща материя на всички контактни зони осигуряват комфорт и свободна циркулация на въздух...
138.00 лв
Раница VANGO Sherpa 60+10L
Функционална раница за планински трекинги с двукамерен обем, голям литраж и много екстри. Eргономичен гръб с регулираща се система, широк и удобен кръстен колан, компресионни ленти регулиращи големината на обема. Множество позиции..
209.00 лв
Раница с хидратираща система VANGO Rapide 20L black
Когато ви трябва малка, компактна и олекотена раница, която да ви доставя течности по всяко време, без да се налага да спирате, Рапид е перфектна за това - създадена за динамични активни дейности сред природата и в града: едноднев..
97.00 лв
Раница с хидратираща система VANGO Sprint 3L black
За бързо и постоянно хидратиране по време на движение, Спринт е перфектна възможност за моментално набавяне на течности когато най-много се нуждаете от това. Състезатели, бегачи в планината или в града, ще оценят тази супер лека т..
59.00 лв
Раница с хидратираща система VANGO Sprint 3L green
За бързо и постоянно хидратиране по време на движение, Спринт е перфектна възможност за моментално набавяне на течности когато най-много се нуждаете от това. Състезатели, бегачи в планината или в града, ще оценят тази супер лека т..
59.00 лв
Раница с хидратираща система VANGO Swift 10L black
Swift е малка спортна раница създадена за динамични активни дейности сред природата и в града: еднодневни състезания за време, тренировки на открито, трекинги за деня, за бегачи и велосипедисти в градски и планински условия. Оптималния об..
82.00 лв
Раница с хидратираща система VANGO Swift 10L purple
Swift е малка спортна раница създадена за динамични активни дейности сред природата и в града: еднодневни състезания за време, тренировки на открито, трекинги за деня, за бегачи и велосипедисти в градски и планински условия. Оптим..
82.00 лв
Рейка за палатка фибростъкло VANGO 12.7мм х 65см
Резервна рейка за палатка от фибростъкло Дължина - 65 см Дължината е универсален размер. Ако се налага я скъсявате колкото е необходимо в зависимост от съответния модел палатка. Диаметър - 12.7мм Производител: Vango - UK ..
9.00 лв
Рейка за палатка фибростъкло VANGO 7.9мм х 65см
 Резервна рейка за палатка от фибростъкло Дължина - 65 см Дължината е универсален размер. Ако се налага я скъсявате колкото е необходимо в зависимост от съответния модел палатка. Диаметър - 7.9мм code - 4860 Производител: Vango - UK ..
7.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Adventure Double - 5см
Adventure Double е двойна самонадуваща се постелка с обща ширина 128см и комфортните 5см дебелина, която осигурява отлична изолация от студ, влага и неравности за максимален комфорт и спокоен сън при спане на открито. Представлява две стел..
179.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Adventure Short - 3см
Adventure short е детска самонадуваща стелка с класически прав дизайн за максимален комфорт при спане на открито. Осигурява отлична изолация от студ и неравности. Олекотена и компактна. Външен материал - специален нехлъзгав, плътен ..
41.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Adventure Standard - 5см
Adventure Standard 5 осигурява още по-голям комфорт при спане на открито. С дебелина от 5см абсолютната изолация от студ и неравности е гарантирана. Подходяща за мото- и вело-походи, за къмпинг, но и за носене в раница за тези от вас, ..
75.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Adventure XL - 3см
Adventure XL е уголемения вариант на класическата самонадуваща стелка Адвенчър. Осигурява максимален комфорт и отлична изолация от студ и неравности при спане на открито и за по-едрите от вас. С увеличени размери и на дължина и на шири..
73.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Comfort Single - 5cм
Единична самонадуваща се стелка с дебелина 5см осигурява комфорт и спокоен сън и абсолютна изолация от студ и неравности. С нея съвършеният сън на открито е реалност. Подходяща за мото и вело походи, за компактен къмпинг, но и за носен..
69.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Comfort Single 7.5cm
Единична самонадувна постелка с комфортна дебелина от 7,5см осигурява абсолютна защита и изолация от студ, влага и неравности и гарантира максимален комфорт при спане на открито, с нея съвършеният сън на открито е реалност. Подходяща з..
124.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Trek Compact - 3см
Trek Compact е компактна и лека самонадуваща се постелка подходяща за планински трекинги. Моделите Short и Compact са предназначени за деца, тинейджъри и за по-ниски ръстове. Използват се по индивидуална преценка и за стандартни р..
71.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Trek Long - 3см
Самонадуващите стелки са S класата на туристическите шалтета. Осигуряват абсолютния максимален комфорт и изолация от студ и неравности. С тях съвършеният сън на открито е напълно възможен. Моделът Trek Long е подходящ за по-едрите..
71.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Trek Short - 3см
Самонадуващите стелки са S класата на туристическите шалтета. Осигуряват абсолютния максимален комфорт и изолация от студ и неравности. С тях съвършеният сън на открито е напълно възможен. Trek Short е къса и лека детска стелка съ..
46.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Trek Standart - 3см
Самонадуващите стелки са S класата на туристическите шалтета. Осигуряват абсолютния максимален комфорт и изолация от студ и неравности. С тях съвършеният сън на открито е напълно възможен. Standard е от серията Trek със стандартна дълж..
64.00 лв
Соларен душ 20L - VANGO
Компактен сгъваем соларен душ, представляващ здрав пластмасов мех в черен цвят, в който водата се затопля от слънчевата светлина; твърда дръжка и шнур с кука за закачване. Лесен за употреба, лек, компактен - идеален аксесоар ..
19.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas 250 blue
Летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е уплътнен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата срещуположни плъзг..
53.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas 250 purple
 Летен спален чувал тип мумия, с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е уплътнен за да няма загуба на топлина през него.  Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата..
53.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas Junior blue
Спален чувал за тийнейджъри. Двусезонен, летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е подплатен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът на ципа е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по..
49.00 лв
Спален чувал VANGO Harmony Grande blue
Harmony Grande е трисезонен спален чувал тип прав с XL размер. Марката ВАНГО е известна с това, че мисли за комфорта и на пътешествениците с по-едри фигури. Спални чували, стелки, а вече и столове в XL размери. Моделът Хармони Гранде е с ши..
109.00 лв
Спален чувал VANGO Harmony Single blue
Трисезонен спален чувал тип прав с качулка. За по-голям комфорт качулката с пристягане е премахната, за сметка на което е издължена долната част на спалния чувал за да може да са ползва като място за възглавница. Ципът се откопчава до ..
93.00 лв
Спален чувал VANGO Latitude 300
Три-четирисезонен двуслоен спален чувал подходящ за приключенски пътувания, експедиции, къмпинг или трекинг с по-лека екипировка. Проектиран с Thermal Embrace System (TES) - система за топлинно обгръщане. Посредством еластични, фи..
148.00 лв
Спален чувал VANGO Latitude 400
Топъл и лек спален чувал за приключенски пътувания, експедиции, къмпинг или трекинг с олекотена екипировка. Специален дизайн с Thermal Embrace System (TES) – система за топлинно обгръщане. Посредством еластични, финни нишки вградени в ..
175.00 лв
Спален чувал VANGO Nitestar 450
Четирисезонен, топъл и комфортен спален чувал с два слоя изолация. Външния материал, от който е изработен спалния чувал е здрав и устойчив на скъсване Hexagon Ripstop 100% Polyester. Вътрешна материя - изолационни синтетични влакна.&nb..
128.00 лв
Спален чувал VANGO Planet 50 blue
Суперлек и компактен летен спален чувал с много добри параметри и някои оригинални нови екстри, повишаващи значително комфорта: мрежа против комари - отвора е обработен с HHL репелент технология, идеална екстра за спане на открито. Откачващ..
119.00 лв
Спален чувал VANGO Starwalker red
Функционален спален чувал, който може да се превърне в грейка с качулка и джобове. Посредством хоризонтален цип се отделя долната му част за да се освободят краката, а двата ципа разположени в раменната област освобождават ръцете. Така..
142.00 лв
Спален чувал VANGO Supernova 3000
Високотехнологичен, функционален, ефективен, компресивен и лек спален чувал от серията Supernova. Топъл зимен спален чувал в който са изполвани високи технологии и материали, с които се постигнати оптимално ниско тегло и компресив..
255.00 лв
Спален чувал VANGO Ultralite 1300
Ultralite 1300 е нов модел четирисезонен, ултра лек, тип мумия с 3D качулка на Ванго направен за продлжителни трекинги с бивакуване на открито при студени условия. Много лек спален чувал, подходящ за ултралайт зимна екипировка. Външ..
238.00 лв
Спален чувал VANGO Ultralite 900
Ultralite 900 е зимен много топъл и много лек спален чувал тип мумия, изработен от устойчив рипстоп материал отвън, а отвътре мек и комфортен минирипстоп. Изолационен материал - иновативни синтетични влакна Insulite® - фини и леки, но обем..
178.00 лв
Спален чувал VANGO Venom 600
 Venom 600 е много топъл и супер лек зимен спален чувал с висококачествен естествен гъши пух - най-леката и ефективна изолация, подходящ за трекинги във високата планина. Изработен от устойчив рипстоп материал отвън, а отвътре мек..
579.00 лв
Спален чувал двоен VANGO Harmony Double blue
Harmony Double е двоен спален чувал тип прав, който предлага максималния комфорт за двама. Топъл, уютен и просторен, отличен трисезонен (пролет, лято, есен) чувал. Добър вариант за семейни летни къмпинг ваканции. Двете части се разделят на..
179.00 лв
Спален чувал двоен VANGO Tranquility Double
Комфортен двоен спален чувал тип прав, който може да се използва отворен като завивка или постелка. Добър вариант за семейни летни къмпинг ваканции. Изолационен материал - кухи влакна, силиконизирани полиестерни фибри. Автома..
113.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Ambience
Ambience е функционален и практичен спален чувал, който от горната страна е два слоя и посредством цип, горният слой на чувала се отделя от едната страна и така от трисезонен се превръща в двусезонен.  Изолация - силиконизирани фибри, коит..
139.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Cocoon 250 green
Конструиран с иновативна форма наречена от производителя Cocoon Shape /пашкулна форма/, осигуряваща изключителна свобода на движение, повече ширина и блажен сън. Без загуба на топлина и без увеличаване на теглото. Изолационните синтетични влакна са о..
109.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Latitude 200
Трисезонен двуслоен спален чувал за експедиции, къмпинг, приключенски пътувания или трекинг с олекотена екипировка. Проектиран с Thermal Embrace System (TES) – система за топлинно обгръщане. Посредством еластични, финни нишки вгра..
139.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017